[ Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Фінанси » Заробіток » LinkMonster - альтернатива платним архівам
LinkMonster - альтернатива платним архівам
pedigryДата: Субота, 2012-04-21, 15.59 | Повідомлення # 1
Провірений
Повідомлень: 38
10
Offline
Вітаю всіх!
Пропоную Вашій увазі нову партнерську програму - LinkMonster.ru!

Що представляє цей сервіс? Починалося це як звичайна сокращалка довгих посилань, але потім було вирішено підлаштуватися під запити рунета і вебмайстрів, зокрема ЛінкМонстр дозволяє скоротити довгу посилання, приховати реферальне, а головне - заробляти!
МТ, псевдоподпіскі, а також конструктор передпродажної сторінки - дозволяють добитися відмінного конверта!

Для антивірусів є теж сюрприз, крім стандартної паркування доменів, в систему інтегрована вже обкатана і чудово зарекомендувала себе система по автоматичної зміни посилань на сайтах. Доступні плагін для WordPress c підтримкою шифрування від jexr і мод для DLE, повністю сумісний з плагіном шифрування Dude Smart Leech DLE! (Домени ми реєструємо і оновлюємо самі кілька разів на добу)

Так що якщо у вас є вільний файловий і не тільки, трафік-дана партнерська програма ідеально його прийме, і стане більш ніж гідним конкурентом файлообменникам та іншим партнерок по конвертації файлового трафіку!

Заробляйте самі і розкажіть друзям, а для того щоб веселіше було ділитися хорошими новинами, стартуємо конкурс рефералов! Перші 5 місць, чиї реферали з 15го квітня по 15го травня запрацюють більше за інших, отримують довічні 90% відрахування і 5000, 4000, 3000, 2000 і 1000 рублів на баланси відповідно!



Реєстрація
7770dimasДата: Четвер, 2021-05-06, 21.33 | Повідомлення # 2
Користувач
Повідомлень: 5
0
Offline
норм
Форум » Фінанси » Заробіток » LinkMonster - альтернатива платним архівам
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: