Меню
Навігація Система uCoz Counter-Strike 1.6 Counter-Strike:Source Counter-Strike: Global Offensive MineCraft Team Fortress 2 Все для Photoshop Мультимедія Онлайн Фільми
Головна » Файли »
23.45
Чаювання продовжиться у Верховній Раді

Добрий вечір всім! Якщо він звичайно добрий...
Ну та живі-здорові (відносно) - вже непогано.
Отже, що у нас на валютному ринку?
А на валютному ринку - ПАНІКА. Зростання за день склало близько 40 копійок - з 17,25-17,30 на продажі учора до 17,65-17,70 сьогодні. За два дні - 60 копійок. У Харкові "тестували" 17,80 на продаж, в Дніпропетровську надвечір намагалися називати 18. У Маріуполі - ще вище...
Якщо хтось мене намагатиметься переконувати, що це природний процес - я поставлю всього одне питання: ЩО змінилося за ці два дні? Чому до цього тихо-мирно стояли на 17-17,10?
Це не просто ЗАГОН, хлопці. Це вже загон на "якісно новому рівні". Мета - спробувати, ДО ЯКОГО рівня можна розігнати "на рівному місці". Такий собі "стрит-рейсинг" по льоду без гальм...

Проте, питання "Коли закінчиться ЦЕЙ ЕТАП зростання"? все сильніше заволодіває масами. Відповідь - є.
Всі дивимося сюди.
Це буде післязавтра. А значить... завтра до обіду ще буде РОЗГІН по повній (хто на що здатний). А ось після обіду... цілком можливо (але не обов'язково!), що ми побачимо "фіксацію".
Ні-ні, нічого не змінилося :) Знову ж таки. Просто напередодні звіту Гонтаревої знайдуться ті, що бажають "зафіксувати гривневий прибуток" і зіграти "на новині" вниз.
Я вже говорив: зростання не може бути без відкату. Так як окрім тих, що бажають КУПИТИ - мають бути що ще бажають ПРОДАТИ. Інакше просто валюта закінчиться :) А хто ж продаватиме, якщо валюта тільки "дорожчає", правда?

Що ще?
Трохи циферок.
Якщо завтра на 18-ці не зупиняться - 20 буде вже в понеділок. Можете навіть не сумніватися, просто запам'ятаєте.
20 - це т.з. "психологічний бар'єр", "рівна цифра", 150% росту і таке інше. До неї, як кажуть теханалітики, "опорів більше немає".
Спустити з 18 до 16 - і на цьому рівні зустріти Новий Рік - в нинішній ситуації було б ... скажімо так, ПРИЙНЯТНО.
Бізнес і так доздихує... Останні надії - на новорічні продажі... ЗАРАЗ! Все, що хотіли - вже купили. Хіба що мандарин свіжих підкуплять 29-30-го. І все. Не буде ніяких новорічних продажів. Не буде ніякої "свіжої гривні". НІЧОГО не буде. Розслабтеся!
Сьогодні вийшли основні показники грошово-кредитного ринку за листопад:
За листопад населення винесло з банків за ПОПЕРЕДНІМИ даними 3,15 млрд. гривень і 477,5 млн. доларів США (валюти в еквіваленті). І тільки зростання курсу долара з 12,95 на 1.11 до 15,05 на 1.12 дозволив Нацбанку легенько "підмалювати" статистику - і у нас вже ЗАГАЛЬНИЙ ПРИРІСТ :)

Статистика - велика річ. Але і вона не може приховати того, що з банків виноситься все. Це теж елемент ПАНІКИ і повної втрати довіри до банківської системи.
Отже, 3,15 млрд. гривень. Навіть якщо усе це піде на валютний ринок, це... всього 175 млн. доларів по курсу 18 :) Відчуваєте великий задум Лерки-"облігації"? Чим вище курс долара - тим менше доларів треба для зв'язування гривневої маси.
Втім, нехай вона це Верховній Раді в п'ятницю і розповість!


Переглядів: 434 | Додав: gargat | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]