Меню
Навігація Система uCoz Counter-Strike 1.6 Counter-Strike:Source Counter-Strike: Global Offensive MineCraft Team Fortress 2 Все для Photoshop Мультимедія Онлайн Фільми
Головна » Файли »
00.10
До якого рівня доростемо?

Доброї ночі всім!


Хоча яка вона, в біса, добра...
Сьогоднішнє представлення програми Уряду у Верховній Раді навело мене на ряд думок, найпристойнішою з яких було бажання когось пристрелити. Тому озвучувати їх не буду :)


Сьогодні ми побачили, що таке "паніка". Причому, перефразовуючи відомий анекдот про "кошмар", не ПАНІКА... а усього лише паніка. Коли в середу вечером я розписував "фази зростання", я припустив на сьогодні 18. Але сьогодні ми побачили в Києві 18,50, а по дрібних містах - і всі 19.
Втім, після обіду здоровий глузд запанував - і почався відкат. Під здоровим глуздом я маю на увазі те, що ринку знадобилися ті, що "здають", щоб поповнити запаси "зелені".


А тепер - ось що я скажу. Сьогодні усі побачили, що курс НІХТО ТРИМАТИ ВЖЕ НЕ БУДЕ.
Звичайно, я слабо вірю в усі ці казки про "закладені 22 гривні за долар" до бюджету, і прогноз від Гонтарево]. Це, як мовиться, "казки для бідних". Але ось те, що ясно абсолютно виразно - замість того, щоб хоч якось вплинути на ситуацію - її ВІДПУСТИЛИ. Ось так, просто - узяли і ВІДПУСТИЛИ. "А подивимося, до якого рівня ці олені розженуть курс". Річ у тому, що гривні на депозитах ще БАГАТО. А її потрібно "зв'язувати".
А то, що купівельна спроможність впаде до нуля? Ну і відмінно! Сальдо торгове вирівняємо...
А якщо нам кредитів дадуть - то і платіжний баланс в плюс вийде. "Ну і ... заживемо"...

До якого рівня доростемо? Це питання зараз звучить все частіше. Вже нікого навіть не цікавить, КОЛИ. Цікавить, чи є сенс  купувати долари ЗА БУДЬ-ЯКОЮ ЦІНОЮ.
А ви самі-то - ЯК думаєте? :)


Переглядів: 374 | Додав: gargat | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]