Меню
Навігація Система uCoz Counter-Strike 1.6 Counter-Strike:Source Counter-Strike: Global Offensive MineCraft Team Fortress 2 Все для Photoshop Мультимедія Онлайн Фільми
Головна » Файли »
09.24
Новий Рік чи долар?

Доброї ночі всім!
Отже, що цікавого сталося у світі за понеділок 22 грудня? :)
Написав - і подумав: "У світі багато чого сталося, але ми-то тут причому"?...
Тому: тільки про те, що може вплинути на нас. На Україну, на гривню і тому подібне

1. Зміцнення рубля - затихло... Точніше, сьогодні рубль опускався до відмітки 54,1249, але потім піднявся знову до 55,80.
Що сталося? Все просто. "Аннушка вже купила олію. І не лише купила - але вже і розлила.". Цитую класика по пам'яті, якщо що - не осудіть.
Саудівська Аравія сьогодні несподівано оголосила про збільшення об'ємів видобутку нафти.
Природно, це відразу ж привело до чергового зниження цін на нафту, що не могло не вплинути на рубль.
А навіщо я усе це розповідаю? А тому, що...

2. Сьогодні корекція на готівковому ринку продовжилася. Особливо це помітно на цінах київського опту, які знизилися з 19,00/19,50 до 18,90/19,20. Дуже схоже, що точку рівноваги шукатимуть в районі 18-и гривень за долар. І з таким курсом - приблизно 18/18,50 - ми і зустрінемо Новий, 2015-й рік.
Вже приємно, що 20-ку ми тільки "помацали". Але розслаблятися не варто - не встигнемо Старий Новий рік (до речі, правда - у всьому світі тільки в колишньому Союзі Новий рік святкують 2 рази...) зустріти - як курс знову піде вище.
Тому, як опуститься до 18,50... якщо опуститься... не тягніть кота за... вуса, кому потрібно - відкуповуйтеся. Хоч би частково.
Буде 18 - доберете.
Нижче - вже не буде, можете і не мріяти.

3. Міжбанк теж сьогодні (тобто вже, перша година ночі!) відзначився зниженням котирувань. Міжбанк йде чітко НИЖЧЕ курсів готівкового обміну, розрив між ними - "нормалізується", в цілому, як бачимо, ринок сам йде в точку рівноваги. При тому, що і Нацбанк щедрою рукою роздає "рефінанс", і усі інші негативні моменти - НІКУДИ не поділися.

4. Що буде завтра?
По- 1, подивимося, наскільки бурхливим буде продовження тих, що почалися сьогодні на Близькому Сході процесів. Наскільки сильно впаде нафта, наскільки сильно на це відреагує рубль, нарешті, наскільки сильно він зможе цього разу потягнути за собою гривню.
По- 2, дуже цікаво, ДЕ здадуть нерви у тих, хто розпродався (тобто скинув долар і тепер чекає "дна", щоб відкупитися).
По- 3, всім зрозуміло, що чим ближче до Нового Року - тим все затихатиме і заспокоюватиметься... в середу вечером католики вже Різдво святкують... Починаються Новорічні свята... ділова активність наближається до нуля.
Я не бачу, ЩО повинно статися, щоб на НР хтось "хитнув курс" вгору.
Але це не означає, що це не може статися...
Я вже нічому в цій країні не здивуюся.


Переглядів: 432 | Додав: чітер | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]