Меню
Навігація Система uCoz Counter-Strike 1.6 Counter-Strike:Source Counter-Strike: Global Offensive MineCraft Team Fortress 2 Все для Photoshop Мультимедія Онлайн Фільми
Головна » Файли »
23.57
Прогноз курсу долара до гривні, головне на сьогодні

Добрії ночі всім!

Це побажання, а не констатація... Ооскільки нічого доброго і хорошого сьогодні не сталося. Нічого такого, що могло б порадувати і вселити хоч крихітну надію.

1. Нацбанк

Чергові "посиденьки у Гонтаревої"  виявилися черговою порожньою балаканиною. Ні про що. А з чого дивуватися? У наявності конфлікт інтересів. Щоб утримати курс - НБУ повинен зажадати у банків повернути рефінанс. Але ж за цей рефінанс вже валізки занесені кому потрібно. Як же повертати? А якщо не повертати - а навіть продовжувати далі видавати - те про яке утримання курсу може бути мова? НБУ вирішив продовжити практику проведення аукціонів. До чого цей цирк? Вже давно ясно, що НБУ нічого не може зробити. Зберігати хорошу міну при поганій грі? Ну хіба що...

2. Міжбанк
Минулої п'ятниці Нацбанк, як фокусник, дістав з порожнього циліндра 378 млн. доларів - і віддав "Нафтогазу". В результаті - сума в 574,5 млн. доларів об'ємів по долару за 5.12. Вже сьогодні все прийшло в норму - за підсумками дня маємо 184,27 млн. (хто читатиме сьогодні - завтра рано вранці, побачить цю цифру, далі оновлять дані - і все).
Сьогодні міжбанк трохи підріс... усе це вже втрачає для мене всякий інтерес. Тенденція настільки ясна і одностороння - що виникає резонне питання : "А що тут можна аналізувати"?
3. Готівковий курс долара
"Обійняли 17-ку - і плачемо". Ще рік тому подібна цифра - здавалася фантастикою. Вона здавалася фантастикою навіть в травні-червні. Але недаремно пані Гонтарева прийшла в НБУ. Вона явно народжена, "щоб казку зробити бувальщиною".
А точніше - дорогий долар потрібний, щоб дешево все скупити в результаті масштабної реприватизації, що починається. Через це все і затівалося... А ви думали?
По банках долара немає. Тобто ЗОВСІМ немає. Навіть на депозити на 3 місяці - і того немає. Закінчився... а кому цікаво продавати долар на 1,2-1,3 гривні дешевше, ніж курс на чорному ринку? Навіть якщо віддавати валюту ніхто не збирається?
Так що до Нового року йдемо повільно, але упевнено - вгору. Хто там чекає відкат до Нового року?...Минулої п'ятниці Нацбанк, як фокусник, дістав з порожнього циліндра 378 млн. доларів - і віддав "Нафтогазу". В результаті - сума в 574,5 млн. доларів об'ємів по долару за 5.12. Вже сьогодні все прийшло в норму - за підсумками дня маємо 184,27 млн. (хто читатиме сьогодні - завтра рано вранці, побачить цю цифру, далі оновлять дані - і все). Сьогодні міжбанк трохи підріс... усе це вже втрачає для мене всякий інтерес. Тенденція настільки ясна і одностороння - що виникає резонне питання : "А що тут можна аналізувати"?


Переглядів: 353 | Додав: gargat | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]