[ Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » СПІЛКУВАННЯ » Новини кіберспорту » Na `Vi про суперників і групі на IEM GC Kiev
Na `Vi про суперників і групі на IEM GC Kiev
DeLiGhTДата: Четвер, 2012-01-19, 00.14 | Повідомлення # 1
Провірений
Повідомлень: 1272
32767
Offline


На сайті команди navi-gaming.com з'явився короткий матеріал, де гравці команди Natus Vincere діляться своїми думками з приводу команд і груп на майбутньому турнірі. Колективу доведеться зіграти з сильними шведами SK Gaming, Lions, а також українською командою DTS.

- Як ви ставитеся до суперників у вашій групі? Унікальна ситуація: шведи і українці, погодьтеся?
Na `Vi.Edward: Група А, на мій погляд, дуже складна. З кожною з команд-суперників нас пов'язує історія особистих зустрічей. DTS'ам останні два рази ми програли, але не можна закривати очі на той факт, що у них заміна craft1k `a на hooch` a - думаю, цього разу їм буде складніше проти нас грати. Lions - дуже стабільна шведська команда, яка ніколи не показує погану гру. Ми програли їм у півфіналі на нашому останньому Лані, так що, ми підійдемо з усією серйозністю до цього матчу. І гранд-команда SK: в останній зустрічі ми їх обіграли, значить, вони будуть налаштовані зробити все, щоб у нас виграти. Думаю, буде знову неймовірна гра.
У групі Б є явний аутсайдер, це - WinFakt. Протягом минулого року вони стрімко набирали оптимальну фору, і ось коли здавалося б, вони її набрали - відбулися заміни. Їм знадобитися ще чимало часу, щоб набрати ту форму, яка у них була до цього. М5 - відмінна команда, яка може виграти в будь-якого гранда, на додаток вони вже кілька днів тренуються в КіберАрене - значить, зі стріляниною у них все буде гаразд. fnaitc після перемоги на зимовому DH не будуть зменшувати обертів, вони явно мітять на перше місце в групі, але є ж є ще німці. mouz взяли zonic `a замість ninja, а це може бути дуже небезпечно. Не знаю що від них чекати на цьому турнірі, але впевнений, Оніс пособности на багато чого в майбутньому, а може і вже зовсім скоро. Cheers!

- Сеня, а як ти ставишся до суперників у вашій групі?
Na `Vi.ceh9: Так, нагадує" битву під Полтавою "=). Що ж, у нас є всі шанси добре проявити себе в новому році. Усіх суперників ми знаємо і дуже часто з ними зустрічалися. Єдиною недоробкою хочу відзначити матч всього лише до однієї перемоги (BO1), а як ми всі знаємо, на одній карті може відбутися все що завгодно. Будемо сподіватися, що для нас все складеться вдало.

- Як думаєш, хто зараз в хорошій формі з усіх учасників? З кимось тренуєтеся з них?
Na `Vi.ceh9: всі команди зараз активно тренуються, так як ходять чутки, що CS 1.6 цього року помре, і вони хочуть показати себе добре і залишити свій слід в історії. Я цим чуткам вірити не хочу, але знову ж ми будемо намагатися робити і свою роботу.
Джерело: cyberarena.tv


Форум » СПІЛКУВАННЯ » Новини кіберспорту » Na `Vi про суперників і групі на IEM GC Kiev
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: