[ Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » СПІЛКУВАННЯ » Новини кіберспорту » Інтерв'ю з Na `Vi.starix
Інтерв'ю з Na `Vi.starix
DeLiGhTДата: Неділя, 2012-01-29, 11.14 | Повідомлення # 1
Провірений
Повідомлень: 1272
32767
Offline
На форумі navi-gaming.com з'явилося інтерв'ю з новим капітаном команди - Сергієм "starix" Іщук. В інтерв'ю Сергій розповідає про мотивацію команди, про гравців з яким він грає, про киберспорте, і багато багато іншого.

- ZeroGravity в недавньому стрім вашої гри сказав, що на даний момент капітан у команді це ти, в чому причина вашої перестановки з Данилом? Чи була це чия то ініціатива, або ж це командне рішення?
starix:
Так, Саша молодець:) Це було командне рішення. Ми вирішили що в нашій грі треба щось новеньке - "освіжити нашу гру, урізноманітнити" - вирішили мені дати шанс спробувати що з цього вийде.

- З ким із команди у тебе найбільш гарні стосунки?
starix:
До всіх намагаюся ставитися однаково, так як це не друзі, а люди по досягненню спільної мети. В даний момент команда це 5 осіб, 5 різних характерів, 5 різних поглядів на життя. З кожним у мене були непорозуміння і будуть далі, але завжди ми їх вирішували, сподіваюся це ніколи не змусить нас "розійтися".

- Що ти думаєш про майбутнє Counter-Strike і кібер-спорту в цілому? З кожним роком призові на великих турнірах все менше і менше, та й взагалі з'явилася ймовірність заміни так полюбився нам 1.6 на CS: GO.
starix:
Думаю, що кібер-спорт це майбутнє, він буде ще довго жити і йти тільки вгору. З приводу CS - все залежить від грошей, якщо зроблять турнір по CS: GO на мільйон, то тут результат ясний.
Джерело: cyberarena.tv


Форум » СПІЛКУВАННЯ » Новини кіберспорту » Інтерв'ю з Na `Vi.starix
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: