[ Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Все для сайту » Скрипти для uCoz » MP3 плеєр як В Контакте (Uppod)
MP3 плеєр як В Контакте (Uppod)
DeLiGhTДата: Субота, 2012-04-07, 11.07 | Повідомлення # 1
Провірений
Повідомлень: 1272
32767
Offline

Одним з найпопулярніших плеєрів зроблених на Flash для програвання, як відео, так і музики, є плеєр Uppod. Його перевага в тому, що його не складно встановити і, найголовніше, є можливість зміни скіна програвача. І так, в Uppod з'явився новий скін, який наближено дозволить зробити MP3 плеєр як В Контакте. Це найкращий варіант для тих, хто особливо не тямить у створенні аудіо програвачів для сайту. Тут, як і в соціальній мережі, є перетаскується повзунок, час до закінчення музичного файлу над регулятором гучності. Назви треку також вписується в коді плеєра.
Code
<object id="audioplayer" type="application/x-shockwave-flash" data="/mp3/uppod0962.swf" width="328" height="44"><param name="bgcolor" value="#ffffff"><param name="allowScriptAccess" value="always"><param name="movie" value="/mp3/uppod0962.swf"><param name="flashvars" value="comment=DSM3 - Go to the birthday&st=http://yraaa.ru/mp3/audio13-895.txt&m=audio&file=ссылка на MP3 файл"></object>

У коді відразу помітно місце, куди слід вставляти назву композиції. Посилання на MP3 замінюєте на свою, а файл TXT (файл стилю) і файл SWF (файл плеєра) рекомендується завантажити на свій хостинг, щоб не було надалі жодних проблем, пов'язаних із завантаженням програвача. Файли ви можете скачати за посиланням прикріпленою до матеріалу і залити на свій сайт в папку mp3.
Завантажити MP3 плеєр як В Контакте (Uppod)
Джерело: www.forucoz.com


pedigryДата: Субота, 2012-04-21, 15.15 | Повідомлення # 2
Провірений
Повідомлень: 38
10
Offline
Класний
Форум » Все для сайту » Скрипти для uCoz » MP3 плеєр як В Контакте (Uppod)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: