[ Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Все для сайту » Розкрутка сайтів » Чим так важливий PR для сторінок Вашого сайту?
Чим так важливий PR для сторінок Вашого сайту?
pedigryДата: Субота, 2012-04-21, 16.14 | Повідомлення # 1
Провірений
Повідомлень: 38
10
Offline
Коли і навіщо з'явився алгоритм «PageRank»?:
PageRank (або його часто називають просто - PR) вперше з'явився на світ у далекому 1998 році. Саме цей алгоритм і послужив іскрою для народження нової зірки - компанії Google. Розробниками даного алгоритму стали всім відомі в даний час - Ларрі Пейдж і Сергій Брін, які і на даний час є власниками корпорації «Google Inc.». Зауважте те, що це вже не компанія, а справжня корпорація, адже її масштаби зросли на стільки, що рахуватися як компанія було б просто соромно.

Навіщо потрібен «PageRank» в пошуковій системі?:
PageRank розроблявся як метод сортування веб-сторінок по своїй важливості і є таким до нашого часу. Зрозуміло, що робота даного алгоритму тисячі разів терпіла змін, але його ідея працює і зараз.

Даний алгоритм сортує всі проіндексовані сторінки, які знайшов робот на сайтах, у вигляді списку важливості і виводить на перші місця ті, які несуть в собі тільки найціннішу інформацію і яка краще відповідає запиту користувача пошукача, адже релевантність - це один з ключових чинників Вашого сайту .

Прикро те, що PageRank має лише десять ступенів крутості сайту, хоча нуль і вважається як ранг сторінки, але Я його не беру до уваги, адже користі від нього ніякої, не рахуючи того, що після нього йде цифра один, яка буває недоступною для сайту .

Як підвищити «PR» сторінок сайту?:
Найкращий спосіб підняття PageRank Вашого сайту або його сторінок - це тематичний обмін посиланнями, тобто:

*. У Вас є сайт про овочі і Ви хочете збільшити ранг важливості головної сторінки Вашого сайту, адже PR перекладається як ранг сторінки.

Методи:
1. Закуповуєте посилання з тематичними анкорами під Ваш сайт або замовляєте огляди на тематичних сайтах.
2. Ви робите сателіт під тематику Вашого сайту і розкручуєте його. А там вже напихає його посиланнями на сторінки Вашого сайту.

Є ще кілька способів, але краще використовувати перший. Зауважте те, що якщо у Вас сайт про овочі, то не замовляйте посилання або огляди з сайтів, які займаються ягодами або фруктами, адже тематичність тут вже спливає і це може виявитися простою тратою часу, грошей і нервів.

Навіщо потрібен високий ранг сторінок?:
Чим вище у Вас буде рівень сторінки, тим краще буде відноситься до Вашого сайту пошуковик від Google, адже цей алгоритм «Google'овскій» і на «Яндекс» або інші пошуковики він ніяк не впливає.

З високим PageRank'ом Ви станете улюбленцем багатьох сайтів, а якщо він стане ще й корисним для інших, то хтось може безкоштовно написати пост про Ваш проект або залишити посилання в своїх постах.

Також як і з тИЦ, з PageRank Ви зможете достойно заробляти в буржунете (англомовний Інтернет), адже гроші потрібні всім, але не всі вміють їх правильно заробляти.
Форум » Все для сайту » Розкрутка сайтів » Чим так важливий PR для сторінок Вашого сайту?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: