[ Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: andrik, Kastryl9, adidas  
Форум » SERVER-LVIV » Корисне » 10 помилок у Cs!!
10 помилок у Cs!!
JAMESONДата: Субота, 2011-11-26, 20.25 | Повідомлення # 1
Модератор
Повідомлень: 352
1573
Offline
1. Страх порожньої обойми.

Це одна з головних помилок яка приводить до вашої смерті! Не треба перезаряджатися після кожного фрага, після кожного пострілу(часто новачки перезаряджаються якщо у них в обоймі 29 патронів). Вам може вистачити і 5 патронів що б зробити фраг. Також не треба перезаряжати на відкритих ділянках. Ви повинні переконатися, що у момент перезарядки вас не уб'ють і лише після цього сміливо робіть її.

2. А що там у нас за рогом?

Дуже часто буває, що чекаєш-чекаєш супротивника, а його немає і ні, тільки вилазиш і тут же отримуєш патрон в голову. Знайомо, чи неправда? Для цього треба навчитися чекати свого ворога і грамотно його зустрічати з несподіваних позицій (часто несподівані позиції прирівнюються до абсурдних). Якщо ж все ж таки твердо вирішили піти в розвідку, то будьте на чеку, ворог може бути поряд і чекає вашої появи. Підготуйте свій вихід, використовуйте флешки, виходьте з тімейтом для розміну на вашу користь, проглядайте всі кути.

3. Ще одну накину...

Кожен, напевно, любить пострілятися на кланварі з ворогом 1х1 на відкритій місцевості. Виходить це зразково так: ви побачили ворога, він вас і тут же вилітаєте мінусувати його, але ніхто з вас двох не вмирає до тих пір, поки до когось з вас не підлітає партнер по команді. Все закінчується плачевно:( Для того щоб уникнути подібних помилок, потрібно убити супротивника, витрачаючи якомога менше патронів(5-10). Для цього вчитеся стріляти в голову, займати правильні позиції і уміло користуватися .

4. Помри падло!

Ось вам ситуація: атакуєте точку, грамотно розкидайте флешки, сліпите супротивників, що знаходяться на ній, залітаєте і вбиваєте практично всіх. Далі замість того, щоб спокійно зайняти точку і виграти раунд, половина гравців вашої команди бачить останнього живого ворога і біжить мінусувати його. А ворог не має наміру відходити, зберігаючи зброю, він просто відстрілює всіх Рембо з мінімальними втратами, розводить тих, що залишилися ваших і забирає раунд. Звичайно ситуація ідеалізується, але вона має право на життя! Не узявши вже здається свій раунд ви можете збити собі економіку і знизити собі мораль. Все це на руку супротивникові. Тому не варто ризикувати, просто спокійно доведіть раунд до логічного завершення використовуючи чисельну перевагу.

5. Бомба поставлена в закритому місці.

Всі новачки думають, що поставивши бомбу десь між ящиками, супротивник не знайде її. Це не спрацює! Бомбу потрібно ставити на відкритому місці, що б при розмінуванні бомби ви бачили гравця як в чистому полі, а не десь за ящиком! І для того щоб мінуснуть його вам потрібно прибігти чорт зна скільки(при цьому супротивник ще може почути вас і убити). Бомба може ставиться в закритому місці, якщо вас вже атакують супротивники.

6. Нікого не немає! Почну розміновувати.

Якщо ти прибіг до бомби і нікого поряд не побачив НЕ ПОЧИНАЙ розміновувати! Супротивник просто зачаївся десь за рогом і чекає звуку розмінування, і в цей же момент вискочить і уб'є тебе. Ось що ти повинен робити в такій ситуації: просто починайте розміновувати і тут же відпускайте(секунду а то і менше) і переводьте приціл в передбачуване місце знаходження супротивника і вбивайте його. Але якщо ти упевнений, що супротивник десь далеко, то починай розміновувати.

7. На снайпера з АК або М4а1.

Дуже часто можна спостерігати як гравець з одним калашом або кольтом пробує мінусувати гравця з АВП. Часто це закінчується плачевно для гравця з автоматом. Розумний гравець з авп не дасть і щонайменшого шансу, т.к він зайняв зручну позицію і у разі промаху спокійно піде. Ну всетаки, що прибрати снайпера автомата не хватить, потрібно використовувати флешки і he. Це вам дуже допоможе.

8. Гранати при грі 1 на 1

Дуже часто буває ситуація коли ви залишаєтеся 1 на 1. Ви часто використовуєте гранати. Часто узявши гранату в той же момент на вас виходить супротивник і вбиває вас, або кинувши гранату ви просто можете спалите своє місцезнаходження. Запам'ятаєте! При грі 1 на 1 не беріть гранату в руки, тільки якщо упевнені що вона допоможе на 100%.

9. Переміщення по карті.

Ця помилка часто зустрічається серед новачків, а більш-менш досвідчені гравці зрозуміли як потрібно рухатися по карті правильно . Не треба постійно крастися або бігти, стрімголов. Потрібно знайти правильний баланс бігу і ходьби, тоді ви станете швидкими і в теж час несподіваними.

10. Атакуєєєм!

Багато команд після першого мінуса відразу починають атакувати точку, де вдалося мінуснуть ворога. Такі атаки хороші команди легко відбивають, оскільки отримують всі інфу про ворожі дії. Навіть один гравець, отримавши своєчасну інформацію, може зробити декілька важливих фрагів або покласти всю команду суперника. Після мінуса, не треба відразу мчати в атаку, почекайте, спробуйте розвести суперника, дізнайтеся точне розташування супротивників, тільки після цього починайте атаку. Запам'ятаєте, інфа вирішить все!


Хай живуть чорні окуляри - найкорисніший засіб непальоно витріщатися на цицьки!
lolДата: Неділя, 2012-04-08, 09.10 | Повідомлення # 2
Користувач
Повідомлень: 30
1
Offline
Ода...
Так як тут написано може грати тільки школа ну ше HRYST i решта з м.Львів серверА!!!
всьо шо тут написано то брєд!!!!
Форум » SERVER-LVIV » Корисне » 10 помилок у Cs!!
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: