[ Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: andrik, Kastryl9, adidas  
Форум » SERVER-LVIV » Корисне » Найпоширеніші помилки
Найпоширеніші помилки
JAMESONДата: Субота, 2011-07-09, 20.42 | Повідомлення # 1
Модератор
Повідомлень: 352
1573
Offline
Дуже часто я бачу, як люди намагаються потрапити в супротивника, стоячи на сходах.
Для тих хто не знає - точність у цьому випадку така ж, як при стрибку. Інакше кажучи, ви хрен потрапите. Так що слізьте зі сходів, а потім стріляйте.
Боротьба зі снайпером.
Взагалі-то, за освітою снайпер (ні, диплома у мене немає). Люблю посидіти зі слоном. І снайпер я хороший, скромничати не буду.
Так от, скільки разів я бачив, як народ намагається зняти мене з пістолета, або в русі з Калаша. Або, ще гірше, повільно виповзаючи через коробки.
Знайте, професійний снайпер все бачить, все чує, і завжди знає де ви.
Так як же з ним боротися? До снайперу треба прагнути підійти на близьку відстань, тоді він не зможе використовувати свою рушницю (зможе, але з великим трудом).
Якщо ж підійти немає можливості (він знаходиться, наприклад, на даху cs_militia), то треба стрейфуватися. Якщо вам пощастить і він промахнеться, то відразу сідайте і починайте короткими чергами в нього стріляти. Але не зибавайте, якщо ви його не вб'єте, то другий постріл може виявитися смертельним, так що не засіживайтесь, а починайте знову стрейфуватися до другого пострілу. Якщо знову промах, то повторюйте вище зазначене.

Гранати.
Біжить юрба терорів. Кожен кидає по грінки за кут, і що? Ну раните ви противника, а що далі?
Чи не краще приберегти грінку щоб прикінчити ворога?
Уявіть, ви в тунелі de_dust'а, за контров. Перед виходом з боку терорів пробігає він (чи то пак терор) з калаша. Ви стріляєте, потрапляєте, але не вбиваєте його. Він ховається за рогом. Ви дістаєте грінку і кидаєте йому навздогін. Результат - один фраг.

Перезарядка.
Вас вбивали при перезарядці? Ні? Та ладно вам, тут тільки ми вдвох, скажіть четсно.
Вбивали? Так? Часто? Дуже? Весь час? Ну, мій друг, це буває з усіма.
Уявіть ситуацію: у вас Кольт, ви вбили ворога, залишилося 15 патронів. Ви вирішили перезарядитися. Але тут на вас вискакує Другий ворог з калашом! О, жах!
Що ж робити? Існують 2 варіанти.
Перший: швидко дістати пістолет і влаштувати дуель пістолет VS Ak-47 ... Про результат ви, я думаю, здогадуєтесь.
Але існує другий, мало відомий варіант. Ви перезаряджається, на вас вискакує ворог. Ви дістаєте пістолет ... А ПОТІМ НАЗАД ДІСТАТИ Кольт. Патронів залишиться стільки ж (15), але ви зможете стріляти, а при гарній тренуванні вся ця операція займе менше секунди. Погодьтеся, що Кольт VS Ak-47 - бій рівний.

Тупання.
Ви один. Ворогів багато. Ви не знаєте де вони. Але вам треба рятувати застав або класти бомбу, тобто не покемперішь.
Головне правило - йдіть. Не біжіть, а йдіть. Нехай вороги не знають де ви. Ви вб'єте одного, другого, вони почнуть нервувати.
Вискачіте за спиною третього, підкрадеться до четвертого і заріжете його. Вони почнуть панікувати! Будуть кидатися, палити по своїм, тупотіти як слони, і перемога буде за вами.
Будьте тінню ..............

Закладка бомби.
У 95% випадків бомбу кладуть за коробкою, під вагоном або ще в якомусь затишному місці.
Але навіщо? Її все одно знайдуть.
Краще заплантіте її на самому вигляді, а самі заховайтеся за коробкою на відстані 30 метрів від неї (бомби). Ворог прибіжить, нікого не знайде, почне її розміновувати, тут-то ви його і знімете точним пострілів у голову зі свого укриття. (Для прикладів: на de_train кладіть бомбу НА вагон, а не під; на de_survivor кладіть бомбу НА літак, а не в.)

Розмінування.
Грамотні гравці кладуть бомбу і ховаються. І вилазять лише тоді, коли почують звук розмінування.
Перехитрив їх. Почніть розміновувати, відразу киньте (якщо час це позводляет) і озирніться навколо, не виліз злий терор з-під якого-небудь куща.


Хай живуть чорні окуляри - найкорисніший засіб непальоно витріщатися на цицьки!
Форум » SERVER-LVIV » Корисне » Найпоширеніші помилки
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: