[ Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Alex0159  
Форум » СПІЛКУВАННЯ » Новини » "Сьон" виграв черговий суд. Результати двох матчів Ліги Євро
"Сьон" виграв черговий суд. Результати двох матчів Ліги Євро
DeLiGhTДата: Субота, 2011-09-17, 16.15 | Повідомлення # 1
Провірений
Повідомлень: 1272
32767
Offline


У п'ятницю "Сьон" оголосив про те, що виграв у суді швейцарського кантону Во слухання по справі проти УЄФА про виключення клубу з числа учасників Ліги Європи, інформує АР. Таким чином, згідно з повідомленням швейцарського клубу, матчі 1-го туру групового етапу Ліги Європи у групі I "Атлетико" - "Селтік" (2:0) і "Удінезе" - "Ренн" (2:1) визнані недійсними. В УЄФА заявили, що ніхто не представляв організацію на слуханні і відмовилися від коментарів. Наступне судове засідання має відбутися 27 вересня, а матчі 2-го туру Ліги Європи призначені на 29 вересня.

Як відомо, "Сьон" завоював місце в груповій стадії у протистоянні з "Селтіком", однак пізніше був виведений з числа учасників, так як в іграх з шотландцями брали участь футболісти, які не мали права виходити на поле. Пізніше УЄФА відхилила і апеляцію швейцарців.

Згідно зі статутом ФІФА, футбольні клуби не можуть звертатися до цивільних судів для вирішення спорів. Однак президент "Сьона" Крістіан Костянтин звернувся до прокуратури кантону Во, в якому, до слова, базується головний офіс УЄФА, з проханням розпочати розслідування щодо керівного органу європейського футболу щодо ігнорування цивільних суден. До того ж у середу він звернувся до швейцарських законодавців з вимогою позбавити УЄФА та ФІФА податкових привілеїв.
Джерело: http://terrikon.com/


Форум » СПІЛКУВАННЯ » Новини » "Сьон" виграв черговий суд. Результати двох матчів Ліги Євро
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: