[ Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Alex0159  
Форум » СПІЛКУВАННЯ » Новини » Євро 2012 Може не бути!!!
Євро 2012 Може не бути!!!
JAMESONДата: П'ятниця, 2011-09-23, 16.34 | Повідомлення # 1
Модератор
Повідомлень: 352
1573
Offline

Львів заповнюють неприємні запахи, містом навіть повзуть чутки, що через це його можуть позбавити права на проведення чемпіонату "Євро-2012".
Про це пише газета "Сегодня".
Втім, директор міськдепартаменту "Євро-2012" Олег Засадний каже, що це все дурні домисли, і через неприємний запах чемпіонат скасовувати не будуть.
У мерії в четвер заявили, що в страшному смороді винні відходи підприємств, і більше за всіх псує повітря компанія, яка виробляє дріжджі.
"Там речовин, які забруднюють повітря, більше дозволеного майже в 70 разів", - розповів на прес-конференції директор управління житлового господарства Володимир Олійник.
За його словами, коли температура повітря підвищується, то смердить сильніше.
Підприємства, які, на думку чиновників, засмерділи місто, змусять виправити систему стоків, інакше закриють.
Водночас, у дріжджовій компанії газеті сказали, що не отримували від мерії "розносів", і коментувати нема чого.
Депутат львівської міськради Віра Лясковська, яка досліджувала причини "смородомору", як називають сморід, який стоїть у місті від серпня, упевнена, що справа не лише у відходах підприємств, але й у забитих колекторах і ремонті доріг, під час якого їх зачепили.
А в. о. директора "Львівводоканалу" Володимир Садовий каже, що смерділо й 5 років тому, "просто люди навіяли собі, що зараз смердить більше".
Однак кореспонденти "Української правди" також відчували неприємний запах у деяких місцях центральної частини Львова у минулі вихідні, тоді як у попередні декілька років такого не спостерігалося.
26 вересня Львів відвідає президент УЄФА Мішель Платіні.
Деякі люди побоюються, що через "сморід" УЄФА може відібрати у Львова право проводити матчі чемпіонату з футболу "Євро-2012".


Хай живуть чорні окуляри - найкорисніший засіб непальоно витріщатися на цицьки!
Форум » СПІЛКУВАННЯ » Новини » Євро 2012 Може не бути!!!
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: