[ Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Alex0159  
Форум » СПІЛКУВАННЯ » Новини » Logitech Mini Boombox: якісний звук бери з собою
Logitech Mini Boombox: якісний звук бери з собою
DeLiGhTДата: П'ятниця, 2011-11-04, 22.01 | Повідомлення # 1
Провірений
Повідомлень: 1272
32767
Offline


Для мобільних меломанів компанія Logitech запропонувала пристрій Mini Boombox, яке являє собою компактну звукову систему, легко підключається до смартфонів, планшетів та іншим електронним продуктам з підтримкою Bluetooth.

Новинка грає дві основні ролі - може служити як переносний акустичної системи з хорошими басами, а також виконує функцію гучного зв'язку вдома, в офісі або машині. На думку Logitech, на сьогоднішній день мобільні пристрої все частіше використовуються як переносні кінотеатри, ігрові консолі, конференц-центри, і тому користувачі хочуть, щоб якість звуку в таких системах було максимально високим. Mini Boombox, запевняє виробник, задовольнить більшість таких споживачів.

Новинка легко налагоджує комунікацію з пристроями, які підтримують Bluetooth A2DP, а також уміє працювати з телефонами, що підтримують Bluetooth Hands-Free Profile 1.5. Внутрішній акумулятор, заряджається через USB-шині, виключає необхідність в постійній покупці батарейок. Автономне час роботи Mini Boombox досягає десяти годин. Завдяки сенсорної панелі управління з підсвічуванням пристроєм легко керувати як вдень, так і вночі.


Форум » СПІЛКУВАННЯ » Новини » Logitech Mini Boombox: якісний звук бери з собою
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: