[ Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Alex0159  
Форум » СПІЛКУВАННЯ » Новини » Померла Уїтні Хьюстон
Померла Уїтні Хьюстон
JAMESONДата: Неділя, 2012-02-12, 19.10 | Повідомлення # 1
Модератор
Повідомлень: 352
1573
Offline
У США на 49 році життя померла відома співачка Уїтні Хьюстон. Про причину смерті не повідомляється.

Зазначимо, що Х'юстон неодноразово лікувалася від алкогольної та наркотичної залежності, а в останні роки багато хворіла. Так, у 2010 році через погане самопочуття було зірвано світове турне співачки, хоча незадовго до того вона випустила одну з найуспішніших платівок у своїй кар'єрі.

Нагадаємо, приголомшливого успіху співачці вдалося досягнути в 1993 році, коли вийшов трек до фільму "Охоронець", в якому вона виконала головну жіночу роль. Її партнером у цій стрічці був Кевін Костнер.
За повідомленнями американської поліції, медики з'явилися на місці трагедії в готелі "Беверлі-Хілтон" приблизно через 10 хвилин після того, як їм надійшов дзвінок.

Процедуру серцево-легеневої реанімації, яка була необхідна зірку і, ймовірно, могла повернути її до життя, вони почали занадто пізно. В даний час з'ясовується, чому Хьюстон не надав допомогу черговий лікар її готелю.

В 15.55 дня медики оголосили про те, що співачка мертва.

Х'юстон прибула в Лос-Анджелес щоб виступити на вечорі в честь легендарного продюсера Клайва Девіса, який колись відкрив їй дорогу в шоу-бізнес і протягом довгих років працював зі співачкою. Швидше за все, тепер вечір Девіса буде відмінено.

Уїтні знімала номер в готелі зі своїм бойфрендом Рей-Джеєм, проте чи перебував він поруч з нею в момент загибелі так до кінця і невідомо.

Зірки висловили співчуття родині легендарної виконавиці, а ті, артисти, хто вів підготовку до церемонії "Греммі" змушені були перервати фінальну репетицію через вести про смерть зірки.

Уїтні Хьюстон померла у віці 48 років. Довгі роки вона намагалася побороти пристрасть до наркотиків і неодноразово зверталася за допомогою до медиків.

Пізніше Хьюстон знялася ще в декількох фільмах, але особливого успіху вони їй не принесли.

Також зазначимо, що Уїтні Хьюстон внесена до Книги рекордів Гінесса як виконавиця, що має найбільше нагород і премій, а саме 411, у тому числі 6 премій "Греммі", 2 "Еммі", 23 нагороди American Music Awards і 16 нагород Billboard Music Awards.


Хай живуть чорні окуляри - найкорисніший засіб непальоно витріщатися на цицьки!
Форум » СПІЛКУВАННЯ » Новини » Померла Уїтні Хьюстон
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: