[ Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Alex0159  
Форум » СПІЛКУВАННЯ » Новини » У Мюнхені заарештували Дерека Чісору
У Мюнхені заарештували Дерека Чісору
JAMESONДата: Неділя, 2012-02-19, 19.33 | Повідомлення # 1
Модератор
Повідомлень: 352
1573
Offline

Британський боксер Дерек Чісора, який програв бій за титул чемпіона світу в суперважкій вазі за версією WBC українцеві Віталієві Кличку, затриманий в аеропорту Мюнхена після бійки зі своїм співвітчизником Девідом Хеєм, пишуть "Коментарі:" з посиланням на Бі-Бі-Сі.

Під час словесної перепалки і кулачного бою між Хеєм і Чісорою останній погрожував застрелити суперника. Чісора також звинуватив Хея в тому, що той намагався порізати його розбитою пляшкою."Якщо Девід не захоче зі мною битися, я його просто спалю», - додав при цьому Чісора.

Повідомляється, що британського боксера затримано для дачі пояснень. Німецька поліція повідомляє, що все ще намагається встановити місцезнаходження Хея.

Раніше, на прес-конференції, Чісора і його промоутер почали публічно закликати Хея до поєдинку, при цьому Чісора постійно запитував: «Ну як твій палець, не болить?» (Хей казав, що перед боєм з Кличком зламав палець на нозі - ред.). У відповідь Хей назвав Чісору невдахою, і той вирішив відповісти кулаками.

Під час розпочатої бійки Хей схопив штатив однієї з телекамер і спробував використовувати його як зброю. Втім, при цьому він примудрився зачепити власного менеджера Адама Бута, який мав намір розняти забіяк і в результаті отримав легкі травми обличчя.

На місце події прибула німецька поліція, представники якої висловили бажання допитати Хея і Чісору у зв´язку з бійкою.



Подивившись на те, що відбувається, Володимир Кличко сказав в інтерв´ю: "Я дуже засмучений. Це все зайшло надто далеко, бокс не повинен так виглядати. Хіба це нормально - кров на прес-конференції? Битися треба на рингу, а не за його межами. Я просто здивований".
джерело: http://novaukraina.org/news/urn:news:EF5003


Хай живуть чорні окуляри - найкорисніший засіб непальоно витріщатися на цицьки!
Форум » СПІЛКУВАННЯ » Новини » У Мюнхені заарештували Дерека Чісору
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: