[ Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Alex0159  
Форум » СПІЛКУВАННЯ » Новини » Як перетворити iPhone в невидиму гітару
Як перетворити iPhone в невидиму гітару
DeLiGhTДата: Неділя, 2011-06-19, 13.59 | Повідомлення # 1
Провірений
Повідомлень: 1272
32767
Offline

Світ електроніки інтерес представляють не тільки продукти, які розробляються, позують на шпигунських фотографіях, анонсуються або надходять у продаж, цікаві також і гаджети, які ще не існують, будь то концепти або проекти з порталу Kickstarter. На цьому порталі розробники висувають свої ідеї та борються за можливість втілити їх у реальному світі, збираючи інвестиції «з миру по нитці».

Один з таких проектів отримав назву Air Guitar Move, власник цієї штуки зможе грати на гітарі ... без гітари. Для цього знадобиться iPhone, невеликий пристрій, медіатор з вбудованим контролером руху, який підключається до стандартного 30-контактного роз'єму, а також мобільний додаток, що виконує всю іншу роботу. Автори проекту, Рональд Маннак (Ronald Mannak) і Колін Карпфінгер (Colin Karpfinger), вже мають в арсеналі пару подібних іграшок, і тепер їм потрібні 25 тисяч доларів для втілення нової ідеї.

Гра на «повітряної гітарі» здійснюється наступним чином: iPhone виступає як грифа, а підключений до смартфону медіатор б'є по невидимих ​​струнах. Ви можете пограти в подобу мобільної версії Guitar Hero або просто помузіціровать, не виконуючи нічиїх завдань. Щоб підтримати авторів проекту, відвідайте їх сторінку на порталі Kickstarter і залиште попереднє замовлення. Електронний медіатор Air Guitar Move обійдеться в 39 доларів.


Форум » СПІЛКУВАННЯ » Новини » Як перетворити iPhone в невидиму гітару
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: