[ Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Alex0159  
Форум » СПІЛКУВАННЯ » Новини » Хюбшман: "Проти Карпат грати все важче"
Хюбшман: "Проти Карпат грати все важче"
DeLiGhTДата: Субота, 2011-07-23, 21.24 | Повідомлення # 1
Провірений
Повідомлень: 1272
32767
Offline


Чеський опорник донецького Шахтаря згадує про останні перемоги над Оболонню (4:0) і донецьким Металургом (2:0) і готується до зустрічі з Карпатами.
У розмові з прес-службою Карпат Томаш зазначив, що поразка від Динамо у матчі за Суперкубок "добре струсонуло" Гірників. "У цьому плані Оболоні десь не пощастило", - сказав Хюбшман.

"Проти Металурга по грі ми виглядали не гірше, ніж в стартовому матчі чемпіонату", - вважає чех.

"Ми детально проаналізували помилки, які допустили в грі за Суперкубок".

"Карпати - суперник дуже серйозний. Причому з кожним разом проти них грати все важче. Відчувається, що команда прогресує і рівень її гри зростає ... Не сумніваюся, що перемогти їх нам буде непросто, але ми вийдемо на поле з думкою тільки про перемогу ".

"Не можу сказати, що у нас є якісь особливі реваншистські настрої, але програвати Карпатам втретє поспіль ми точно не збираємося".

"В Карпатах зібрані футболісти з цим бійцівським характером. Вони дуже непоступливі, і обіграти їх тільки на класі не вдасться".

"Львів'яни сильні в першу чергу як команда. А тому навіть коли у них є певні кадрові проблеми, вони все одно залишаються грізною силою. Хоча, напевно, ні для кого не буде відкриттям, коли я скажу, що їх лідерами є Худоб'як, Голодюк, Годвін ".
Джерело:http://football.ua/


Форум » СПІЛКУВАННЯ » Новини » Хюбшман: "Проти Карпат грати все важче"
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: