[ Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Alex0159  
Форум » СПІЛКУВАННЯ » Спорт » Кузнєцов повернувся в розташування "Карпат"
Кузнєцов повернувся в розташування "Карпат"
DeLiGhTДата: Середа, 2011-10-05, 20.30 | Повідомлення # 1
Провірений
Повідомлень: 1272
32767
Offline


Сьогодні Сергій Кузнєцов повернувся в розташування "Карпат". Форвард буде виконувати свої професійні обов'язки за контрактом. Втім, це ще не означає, що у відносинах Кузнєцова з львівським клубом настала ідилія. Про це сам футболіст повідомив "ФУТБОЛ 24".

Нагадаємо, 22 серпня Контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ відмовив у задоволенні вимог Сергія Кузнецова до львівських "Карпат". Футболіст вимагав погашення клубом заборгованості із зарплати за п'ять місяців і компенсацію власних витрат на лікування. Дисциплінарний орган зобов'язав повернутися Кузнєцова в розташування клубу і приступити до виконання професійних обов'язків, згідно з чинним контрактом. Рішення КДК футболіст отримав лише цього тижня. Цим самим чиновники порушили встановлені на це терміни.

"Я зобов'язаний виконувати рішення КДК, тому й повернувся в розташування клубу, - розповів Сергій Кузнєцов. - Уже спілкувався з хлопцями, дуже задоволений, що знову буду тренуватися з ними. Кількома словами перекинувся з Олегом Кононовим і Юрієм Дячуком-Ставицьким. Не знаю, чи буду тренуватися з основою і розраховує на мене наставник.

Думаю, все буде залежати від позиції почесного президента клубу Петра Димінського. Ми ще з ним не зустрічалися, тому не знаю, як буде розвиватися ситуація далі. Моя позиція не змінилася - хочу, щоб мені виплатили заборгованість по зарплаті й оплатили лікування в Німеччині. Якщо клуб не задовольнить мої вимоги, буду подавати апеляцію на рішення КДК ".
Джерело: http://terrikon.com/


Форум » СПІЛКУВАННЯ » Спорт » Кузнєцов повернувся в розташування "Карпат"
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: