[ Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Alex0159  
Форум » СПІЛКУВАННЯ » Спорт » Львівський аеропорт носитиме ім’я Данила Галицького
Львівський аеропорт носитиме ім’я Данила Галицького
JAMESONДата: Неділя, 2011-11-13, 17.33 | Повідомлення # 1
Модератор
Повідомлень: 352
1573
Offline

Міжнародний аеропорт "Львів" отримав назву на честь засновника міста короля Данила Галицького. Відповідне розпорядження Кабінету Міністрів прийнято 9 листопада під час засідання уряду за поданням віце-прем’єр-міністра - міністра інфраструктури Бориса Колеснікова, повідомили у прес-службі Міністерства інфраструктури.
На переконання віце-прем’єр-міністра, пропозиція назвати львівський аеропорт іменем засновника міста Львова короля Данила Галицького є вдалою. "Думаю, що це – цілком в дусі часу, в дусі того, як називаються аеропорти в світі", - зазначив Колесніков. Окрім того, віце-прем`єр-міністр висловив переконання, що ця назва є "об’єднавчою".
7 листопада було завершено голосування щодо назви львівського аеропорту. Упродовж п’яти днів в опитуванні, яке проводилось у мережі Facebook, взяли участь 12 тис. 258 користувачів Інтернет. З відчутним відривом перемогла пропозиція назвати аеропорт на честь засновника міста короля Данила Галицького (3 283 голоси, станом на 12.00 понеділка, 7 листопада). Друге місце посіла назва на честь Степана Бандери (2 197 голосів). На третьому місці – назва "Аеропорт Львів" (1 554 голоси).
Джерело: http://www.ogo.ua/articles/view/2011-11-10/30803.html


Хай живуть чорні окуляри - найкорисніший засіб непальоно витріщатися на цицьки!
Форум » СПІЛКУВАННЯ » Спорт » Львівський аеропорт носитиме ім’я Данила Галицького
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: