[ Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Alex0159  
Форум » СПІЛКУВАННЯ » Спорт » "Донбас" - "Азьяго". Ще один крок
"Донбас" - "Азьяго". Ще один крок
DeLiGhTДата: Субота, 2012-01-14, 22.13 | Повідомлення # 1
Провірений
Повідомлень: 1272
32767
Offline

Чемпіон Україні продовжує боротьбу за Континентальний кубок. У другому матчі фінального турніру "Донбас" обіграв італійський "Азьяго" - 6:2.

Клас суперників непорівнянний, що стало зрозуміле ще в першому періоді. Донеччани з перших хвилин взяли під контроль хід гри, часом подовгу не даючи супернику вийти зі своєї зони. Дуже ефектно перевагу підопічних Олександра Куликова характеризує статистка кидків по воротах - 24:9. На додаток до цього - комфортну перевагу з перевагою у дві шайби. У першому випадку спрацювала зв'язка Кочетков - Варламов, і капітан "Донбасу" ефектно пустив шайбу в протихід воротарю італійців. У другому - донеччани розіграли зайвого, вивівши Дубровіна на порожній кут воріт "Азьяго".

Самим нервовим видався другий період. Італійці додали в активності, яка часом набувала елементи агресії. Наші ускладнили собі життя тим, що стали частенько порушувати правила - пару хвилин навіть довелося зіграти втрьох проти п'яти суперників. У підсумку, "Азьяго" двічі скорочував рахунок до мінімуму, проте наші досить швидко відновлювали статус-кво.

У другому перерві обмінялися думкою з присутнім на матчі керуючим директором МХЛ Дмитром Єфімовим: "Відчувається, різниця в класі, і що" Донбас "закине стільки шайб, скільки буде потрібно". За великим рахунком, для перемоги вистачило б і чотирьох, але в третьому періоді наші не стали випробовувати долю, доводячи справу до нервової кінцівки - ще дві шайби остаточно заспокоїли гравців "Азьяго".

У неділю - вирішальні матчі. "Донбас" зіграє з господарями турніру - французьким "Руаном", якому буде забезпечена найпотужніша підтримка вболівальників.

Континентальний кубок

"Азьяго" (Італія) - "Донбас" (Україна) - 2:6 (0:2, 2:2, 0:2)
Шайби: Варламов (Кочетков), 3:53 (0:1). Дубровін (Кочетков, Дидикін), 19:15-біл. (0:2). Боррель, 26:00-біл. (1:2). Шафаренко (Доніка), 26:39 (1:3). Улмер (Бенетті), 32:06 (2:3). Шафаренко (Доніка, Матерухін), 35:44 (2:4). Варламов (Кочетков, Дубровін), 53:51-біл. 3х5 (2:5). Піскунов (Селезньов), 58:42 (2:6).
ВСІ ГОЛИ:

Джерело: http://terrikon.com/


Форум » СПІЛКУВАННЯ » Спорт » "Донбас" - "Азьяго". Ще один крок
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: