[ Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Alex0159  
Форум » СПІЛКУВАННЯ » Спорт » Карпати прямують у напрямку Першої ліги
Карпати прямують у напрямку Першої ліги
JAMESONДата: Субота, 2012-04-07, 20.31 | Повідомлення # 1
Модератор
Повідомлень: 352
1573
Offline
Поступившись вдома донецькому Металургу, львів'яни зробили ще один крок до пониження у класі
Вже на першій хвилині матчу Металург заробив кутовий. Через три хвилини донеччани повторили цю процедуру і… віддали ініціативу господарям (чи ті самі перехопили – не так важливо).

З 5-ї по 24-ту хвилину Карпати повністю володіли ініціативою і часом нагадували себе самих минулорічної давнини. Щоправда, тон у атакувальних діях задавав правий захисник Артем Федецький. Час від часу його підтримував Лукас. Єдиний же номінальний форвард Касьян же був незвично пасивним.

Але Так тривало недовго. Металург потрохи перехопив ініціативу і почав раз за разом створювати небезпечні моменти біля воріт Тлумака. Щоправда, в більшості випадків це були моменти з нічого або через помилки захисників. Як у випадку з голом на 34-й хвилині. Дімітров пасом знайшов в районі 11-метрової позначки Лазіча, а той скориставшись помилкою Болохана невідпорно пробив по воротах.

Заради справедливості зазначу, що Металург не дуже заслуговував на забитий гол. Як і Карпати не заслужили на пропущений. Але то все лірика, а значення має лише рахунок на табло.

До кінця тайму нічого цікавого на полі не відбувалось. Металург вміло сушив гру, а потенціалу сьогоднішніх Карпат не вистачало для того, щоб переломити хребет такій грі. У роздягальню команди пішли під свист трибун.

Другий тайм розпочався весело і різноманітно. Вже на 4-й хвилині тайму Федецький головою пробив у перекладину. А через дві хвилини Металург подвоїв рахунок. Подача зі штрафного, помилка Мілошевіча, невідпорний удар головою Чечера і рахунок подвоєно.

Тут же Дячук-Ставицький пускає у бій Гладкого замість Касьяна, але з того мало що виходить. Колишній кращий бомбардир чемпіонату України не набагато корисніше відбував час на полі. Якщо хто й оживив гру, то це Озарків, що з’явився на полі на 69-й хвилині. З його виходом у грі Карпат з’явилась хоч якась ідея. Але не більше.

Втім, не дивлячись на нудний перебіг гри, Карпати могли й відігратись. На 81-й хвилині Лукас отримавши пас від Худоб’яка пробив набагато вище воріт з забійної відстані. А на 90-й хвилині затяжна атака зелено-білих завершилась потужним ударом Копловця, який парирував Бандура.

А у доданий час Траоре, що вийшов на заміну, мав два моменти для взяття воріт. Але рахунок на табло не змінився. Рахунок, який зовсім не відображає перебіг подій на полі. Так, Карпати зараз відверто слабенькі. Але Металург своєю грою справляв не краще враження

Джерело: http://ufootball.com.ua/news/1211


Хай живуть чорні окуляри - найкорисніший засіб непальоно витріщатися на цицьки!
DeLiGhTДата: Субота, 2012-04-07, 20.56 | Повідомлення # 2
Провірений
Повідомлень: 1272
32767
Offline
Це вже ганьба, їм би мало бути вже дуже дуже стидно. Перша ліга на них чекає!

JAMESONДата: Субота, 2012-04-07, 21.07 | Повідомлення # 3
Модератор
Повідомлень: 352
1573
Offline
DeLiGhT, Так ганьба-ганьба...стидно коли видно..а їм тупо пофіг....
Попезду*** в 1-шу лігу..


Хай живуть чорні окуляри - найкорисніший засіб непальоно витріщатися на цицьки!
Форум » СПІЛКУВАННЯ » Спорт » Карпати прямують у напрямку Першої ліги
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: