Меню
Навігація Система uCoz Counter-Strike 1.6 Counter-Strike:Source Counter-Strike: Global Offensive MineCraft Team Fortress 2 Все для Photoshop Мультимедія Онлайн Фільми
Головна » Файли »
18.35
«Карпати» дізналися суперників на зборах
Напередодні виїзду на літні збори в Австрію «Карпати» дізналися своїх суперників. 

Отже, вже наступного після прильоту дня на «зелено-білих» чекає товариський матч проти швейцарського «Цюріха», який у чемпіонаті, що закінчився, посів друге місце. Цей спаринг відбудеться 20 червня. 

Через три дні на «Карпати» чекає відразу два поєдинки. Один склад зіграє проти «Фортуни» з Дюссельдорфа, який закінчив останній сезон в другій Бундеслізі на сьомому місці. Іншому складу протистоятиме куди серйозніший опонент – бухарестський «Рапід», який в чемпіонаті Румунії посів 4-е місце. 

Два матчі заплановані і на 27 червня. Одні «Карпати» зіграють проти дрезденського «Динамо» – команди з третьої німецької ліги (аналог другої української ліги), яка не змогла підвищитися в класі, посівши третє місце. Натомість «інші» «Карпати» розпочнуть участь в товариському міні-турнірі. Гратимуть у ньому окрім «зелено-білих» ще три команди – чемпіон Чехії «Вікторія» з Пльзеня, чемпіон Азербайджану «Нефтчі» з Баку, а також десята команда чемпіонату Румунії «Клуж». Спершу «Карпати» зіграють проти чехів. У випадку перемоги на них чекає фінал з переможцем іншої пари. Якщо ж «Карпатам» не вдасться перемогти «Вікторію», вони зіграють матч за третє місце з невдахою іншого півфіналу.

Загалом же підопічні Олега Кононова на зборах в Австрії зможуть провести шість товариських матчів. Наразі це попередня інформація, адже, як це часто буває, в останній момент хтось зі спаринг-партнерів може відмовитися від поєдинку.

Переглядів: 466 | Додав: DeLiGhT | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]