Меню
Навігація Система uCoz Counter-Strike 1.6 Counter-Strike:Source Counter-Strike: Global Offensive MineCraft Team Fortress 2 Все для Photoshop Мультимедія Онлайн Фільми
Головна » Файли »
13.04
Офіційно: Гус Хіддінк - в "Анжи"!
"Анжи" на своєму офіційному сайті підтвердив призначення на пост головного тренера Гуса Хіддінка. 65-річний фахівець з Голландії підписав угоду на півтора року. Екс-наставник збірної Росії вже приєднався до нової команди, яка проводить збір в Туреччині. Очікується, що помічниками голландця стануть Тон дю Шатина, який раніше працював в "Утрехті", і екс-наставник японського "Урава Ред Даймонд" Желько Петрович. Крім посади головного тренера, Хіддінк займе посаду віце-президента з розвитку клубу.

- Ми обговорювали "Анжи" досить довго в кінці минулого року, тому зараз рішення я прийняв швидко. Я радий, що отримав таку можливість - працювати не просто у футбольній команді, а працювати з друзями, які й запросили мене сюди, - сказав голландець. - Особливо цінно для мене те, що клуб будує серйозні плани з розвитку футболу в республіці, це не менш важливо, ніж спортивний результат головної команди, і я збираюся приділяти цьому напрямку особливу увагу. Про це ми багато говорили з Сулейманом Керімовим, з розмови з ним я ще раз переконався, якою масштабний проект мене запросили.

Знаю про амбіції акціонера, клубу, уболівальників, про це зараз відомо всьому світу, і постараюся зробити все, щоб гра команди відповідали цим амбіціям.

Переглядів: 319 | Додав: DeLiGhT | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]