Меню
Навігація Система uCoz Counter-Strike 1.6 Counter-Strike:Source Counter-Strike: Global Offensive MineCraft Team Fortress 2 Все для Photoshop Мультимедія Онлайн Фільми
Головна » Файли »
11.23
«Всім було видно, що ми справді хотіли перемогти»
Олег КОНОНОВ
головний тренер «Карпат»

– Сьогодні свято – день міста. Ми дуже хотіли зробити йому подарунок, перемогти. Думаю, що всім було видно, що ми справді хотіли перемогти. Дорікнути я не маю права нікому. Всі грали, хотіли довести, що ми не слабші за «Динамо». Але індивідуальні помилки не дали зробити результат. Були хороші моменти, були і помилки. Хоча на якість гри ці помилки не вплинули. У другому таймі ми повністю переграли «Динамо».

– 5 динамівських виходів сам на сам у другому таймі говорить про якість вашої гри?
– Це елемент гри. Гравець може виходити, але не забивати. 

– Як ви бачили момент з другим голом?
– Цей гол заносимо в актив Шевченку. Він грамотно зіграв. Виключився, коли м’яч був біля його ніг. Вукоєвіч дограв момент і реалізував його. Але все зробив Шевченко. По суті це він забив і ввів в оману суддівський корпус.

– Про що ви говорили з Юрієм Сьоміним?  
– Емоції були, напевно, через цей епізод. Коли людина на емоціях, то чого з нею говорити? Я подякував суддям за роботу. Ми ще раз переконалися, що в останніх наших іграх суддівство, на жаль, впливає на наш результат. Робота Коліни ведеться, але щось не так. Особливо в кінці чемпіонату.

– А про що ви з Шевченком говорили?
– Андрій сказав, що там чистий гол був. Гравець втікав, а він не грав в тому епізоді. 

– Не зважаючи на поразку, ви таки провели акцію з вишиванками...
– У нас чудові стосунки з фанатами. Вони, я вважаю, в Україні, хай не ображаються інші фанати, найкращі, найкреативніші та найконструктивніші. Мені подарували вишиванку і попросили, щоб я на грі у ній був. Я сказав хлопцям: ми йдемо на роботу, а ви за нас уболівати. А після роботи ми вдягнемося і подякуємо вам та усім уболівальникам. І коли ми у вишиванках прийшли до фанатів, вони продовжили у своєму дусі: ми пострибали, покричали, ще дали мені мікрофон, щоб я щось сказав. Це зближення. 

– Що скажете про великий плакат, який вивісили у перерві? Що ви відчували? 
– Без слів. Відчував, напевно, що я найщасливіша людина і найщасливіший тренер. Ніде такого не буде. Відчуваю величезне бажання працювати і доказувати, що я люблю Львів і «Карпати».

– Зараз тривають дискусії про ліміт на легіонерів. Той що є зараз, на вашу думку, справедливий? 
– Я хочу, щоб грало якомога більше наших футболістів. Це для збірної добре. Бо ми десь губимо молодих. Легіонер – це підсилення нашого чемпіонату. Без них не можна. Треба прийняти розумне рішення. В деяких країнах хтось взагалі відмінив ліміт, натомість встановив жорсткі обмеження щодо якості легіонерів. Ось цей шлях, я вважаю, найкращий. Там, скажімо, легіонер має отримувати велику зарплату, але він має бути серйозного рівня. Треба грамотно підходити до цих питань.
Фото:





Переглядів: 425 | Додав: DeLiGhT | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]