Анекдоти
|
|
JAMESON | Дата: Неділя, 2011-11-13, 22.26 | Повідомлення # 1 |
Модератор
1573
| |
Хай живуть чорні окуляри - найкорисніший засіб непальоно витріщатися на цицьки!
|
|
| |
JAMESON | Дата: Неділя, 2011-11-13, 22.26 | Повідомлення # 2 |
Модератор
1573
| |
Сидить маленька дівчинка в лікарні і плаче. Підходить до неї хлопчик: - Чому ти плачеш? - Я прийшла робити аналіз крові і мені палець відріжуть. Хлопчик почав ще сильніше плакати. - А ти чому плачеш? – запитала дівчинка - А я прийшов аналіз мочі здавати. – відповів він.
|
|
| |
JAMESON | Дата: Неділя, 2011-11-13, 22.26 | Повідомлення # 3 |
Модератор
1573
| |
– Доктор, а що це ви мені в сраку засовуєте? – Градусник! – А чому він на столі лежить?
|
|
| |
JAMESON | Дата: Неділя, 2011-11-13, 22.26 | Повідомлення # 4 |
Модератор
1573
| |
Гуляють по місту батько із сином. Тут тато каже: — Синку, дивись мертва пташка... Син піднімає голову вверх і каже: — Дее?)
|
|
| |
JAMESON | Дата: Неділя, 2011-11-13, 22.27 | Повідомлення # 5 |
Модератор
1573
| |
Йдуть батько з маленьким сином. Попереду йде класна блондинка. Батько говорить синові: — Дивися яка блондинка йде. — Ні це брюнетка, мені знизу краще ж видно.
|
|
| |
JAMESON | Дата: Неділя, 2011-11-13, 22.27 | Повідомлення # 6 |
Модератор
1573
| |
- Сину! Що ти там за комп'ютером робиш?! - Реферат пишу мам! * звук з кімнати * ХЕЕД ШОООТ!
|
|
| |
JAMESON | Дата: Неділя, 2011-11-13, 22.27 | Повідомлення # 7 |
Модератор
1573
| |
Молодий чоловік запрошує дівчину: - Приходь увечері, чаю поп'ємо. - А це не боляче? - питає дівчина. - Не зрозумів. - Так мене вчора на каву запросили - так трохи рот не порвали ..
|
|
| |
JAMESON | Дата: Неділя, 2011-11-13, 22.27 | Повідомлення # 8 |
Модератор
1573
| |
При зустрічі з Обамою, Якунович вирішив блиснуть знанням англійської й запитав: -Ду ю спік інгліш?
|
|
| |
JAMESON | Дата: Неділя, 2011-11-13, 22.28 | Повідомлення # 9 |
Модератор
1573
| |
Вечір. Чоловік дружині: -Люба, ти в мене така гарна, лагідна, господарська! -Сексу не буде! Я втомилася. -Егоїстка невдячна! І борщ в тебе кислий! І жопа товста!
|
|
| |
JAMESON | Дата: Неділя, 2011-11-13, 22.28 | Повідомлення # 10 |
Модератор
1573
| |
Бабуся Колобку: - Не ходи до Макдональдсу, бо там тобі сосиску у одне місце вставлять.
|
|
| |
JAMESON | Дата: Неділя, 2011-11-13, 22.32 | Повідомлення # 11 |
Модератор
1573
| |
Як називається людина, яка розмовляє українською мовою? - Двомовна. - А якщо людина розмовляє трьома мовами? - Тримовна. - А якщо однією? - Москаль.
|
|
| |
JAMESON | Дата: Неділя, 2011-11-13, 22.32 | Повідомлення # 12 |
Модератор
1573
| |
Їде негр у вишиванці у львівському трамваї і читає газету “За вільну Україну”. Чоловік із села, побачивши це, не витримує: - Скажіть, а ви вмієте читати по-українськи? - Звісно... - І розумієте українську? - Розумію, адже я – щирий українець. - А я тоді хто? - Не знаю... З вигляду – або жид, або москаль.
|
|
| |
JAMESON | Дата: Неділя, 2011-11-13, 22.33 | Повідомлення # 13 |
Модератор
1573
| |
Розмовляють два студенти після здачі екзамену: - Сань, ти щось написав? - Ні, пустий лист здав. - Але ж, ти і дурень! - Це чого ж??? - Я теж здав чистий, тепер подумають, що ми один в одного списували.
|
|
| |
JAMESON | Дата: Неділя, 2011-11-13, 22.36 | Повідомлення # 14 |
Модератор
1573
| |
-Алло міліція?! -Так! -Скоріше приїздіть, мене гвалтують! -Куди? -Уже в дупу!!!
|
|
| |
JAMESON | Дата: Неділя, 2011-11-13, 22.47 | Повідомлення # 15 |
Модератор
1573
| |
Їде крутий в Мерсюку по трасі під 160, аж раптом його обганяє мужичок на червоненькому авто з відкритим верхом. Ну мерсючок піддав газку і доганяє мужичка: - Мужик! А що це за авто таке? - Нееее знаюююююю!!!! - А ти ваабщє звідки сам? - З аааамериканських гірок!
|
|
| |
JAMESON | Дата: Неділя, 2011-11-13, 22.48 | Повідомлення # 16 |
Модератор
1573
| |
Сидять в хаті невістка з свекром та свекрухою.Свекруха каже: - Все у нас до ладу. І живемо добре, і не лаємось, от тільки хата небілена. Невістка: - Які проблєми, мамо! Білила є? - Є, а тільки щітки немає. Невістка підбігла до свекра обстригла йому бороду, зробила щітку і побілила хату. Свекруха знову: - От і хата в нас побілена, а вікна непокрашені. Невістка: - Які проблєми, мамо! Краска є? - Та є, от тільки кісточки немає. Невістка підбігла до батька, обрізала вуса, зробила кісточку та покрасила вікна. Вечір. Вертається додому чоловік з роботи. Дивиться на груші батько сидить. - Тату! А чого ви там сидете? - Там, синку, у хаті дві курви зібралися блини пекти. Так я оце не знаю чи є в них яйця чи немає!
|
|
| |
JAMESON | Дата: Неділя, 2011-11-13, 22.50 | Повідомлення # 17 |
Модератор
1573
| |
Викликає прапорщик до себе солдата і питає: - Що це, Конопльов, у тебе прізвище таке наркотичне? - Так, я і сам не знаю, Гашиш Маріхуанович.
|
|
| |
JAMESON | Дата: Понеділок, 2011-11-14, 10.13 | Повідомлення # 18 |
Модератор
1573
| |
Поїзд. Купе: зверху - грузин, знизу - молодиця. Їдуть вночі. Дівчина бачить спускається шнур з запискою: "Якщо хочеш, щоб я до тебе спустився - Дьоргни один раз, якщо не хочеш - Дьоргни шнур 60 разів і останні 20 як можна швидше!
|
|
| |
JAMESON | Дата: Понеділок, 2011-11-14, 17.40 | Повідомлення # 19 |
Модератор
1573
| |
Бабуся в Києві, переходячи вулицю Грушевського спіткнулась і впала на "5 точку". Підбіг до неї Азаров, поміг піднятись, довів до тротуару. Після чого розповів про реформи і закликав голосувати за партію влади на слідуючих виборах. Бабуся відповідає: - Я ж того.... дупою стукнулась, а не головою.
|
|
| |
JAMESON | Дата: Понеділок, 2011-11-14, 17.41 | Повідомлення # 20 |
Модератор
1573
| |
Приходить смс з невідомого номера: "Привіт, впізнав?" Відписую: "Та, по почерку, блін!!"
|
|
| |
JAMESON | Дата: Понеділок, 2011-11-14, 17.43 | Повідомлення # 21 |
Модератор
1573
| |
Понеділок, ранок. - Мила, хочеш випити каву в ліжку? - Із задоволенням! - Ну тоді принеси чашку і мені.
|
|
| |
JAMESON | Дата: Середа, 2011-11-16, 16.41 | Повідомлення # 22 |
Модератор
1573
| |
- Дівчинко а як вас звати? - Устюся. - Та ні серйозно , як вас звати? - Устюся. - Та ти хоть усрися, тільки скажи як тебе звати ?!
|
|
| |
JAMESON | Дата: Четвер, 2011-11-17, 18.54 | Повідомлення # 23 |
Модератор
1573
| |
Приходять два мужика в ресторан, сідають за столик. За сусіднім столом сидить молода, цікава дівчина, ледь розставивши ноги. Один мужик іншому: - Дивись, що це у неї там чорніється? Труси напевно. - Та ні, ти що, це ж волосся! - Та ні, я тобі кажу - труси! Покликали офіціанта: - Друже, бачиш он ту дівчину? Підійди до неї, і ніби ненавмисно впусти серветку, нахилися, і подивись, що це у неї там між ногами чорніється. Офіціант іде, впускає, нахиляється, дивиться і... втрачає свідомість. Ці двоє відтягують його в коридор, відливають водою. - Ну, що там? Труси? Волосся? Офіціант слабким голосом: - Мухи...
|
|
| |
JAMESON | Дата: Четвер, 2011-11-17, 18.55 | Повідомлення # 24 |
Модератор
1573
| |
Вовочка приходить в аптеку: - Дайте мені пачку презервативів! - По-перше, це не для дітей, – відповідають у аптеці, – а по-друге нехай прийде тато і візьме потрібний розмір. - По-перше, це не для дітей, а від дітей, а по-друге це не для тата, а мама їде на курорт, і які там будуть розміри, вона ще не знає.
|
|
| |
JAMESON | Дата: П'ятниця, 2011-11-25, 16.37 | Повідомлення # 25 |
Модератор
1573
| |
- куме, а як ви знаєте зранку, на що ловити рибу, що в вас так файно клює?? - ну все просто: я встаю, дивлюсь якщо піська лежить на ліво то на хліб, якщо на право то на хробак! - куме, а якщо піська у вас не лежить, а стоїть?? - ну тоді нафіг мені та рибалка здалась......
|
|
| |