Як вижити зі стартовим капіталом
|
|
NeverDiyng | Дата: Понеділок, 2012-04-30, 13.49 | Повідомлення # 1 |
Користувач
1498
| |
Виживаємо на початку раунду От ви починаєте гру. Якщо адміністратор сервера нічого не поміняв, то початкова сума у вас в кишені - 800 доларів. Варіантів, щоб розпорядиться цим скромним майном у вас небагато. Ми пройдемося по всіх, починаючи з самого відчайдушного і кінчаючи найбільш раціональним: 1 - Повна безбашенность - Для камікадзе і профі - Нічого не купуйте, а той пістолет, що є - сховайте або викиньте. Озброїтеся ножем. Це збереже ваші гроші до наступного раунду, хоча не збереже вас. 2 - По-замовчуванню - Для лінивих - Не купуйте нічого або купите додаткові патрони для початкового пістолета. Економія, плюс до того ж ви тепер все таки більш-менш небезпечні. Ну і звичайно все вирішить випадок. 3 - Ефект раптовості - Підходить для швидких - Граната (за смаком) і патрони для початкового пістолета. Головне - встигнути перестріляти засліплених / ховаються супротивників. 4 - А-ля Hitman - Для кровожерливих - Купуєте Пустельний Орел (Desert eagle) і патрони. Кількість пострілів до смертельного результату знижується вдвічі. 5 - Надійний - Для обережних - Купуєте патронів і кевларовий бронежилет. Ймовірність когось убити сама максимальна.
|
|
| |
PPK | Дата: Вівторок, 2018-11-13, 13.10 | Повідомлення # 2 |
Користувач
|
Якби у мене в реалі було 800 баксів... Спершу я подумала, що перше, що я купила це сукні і уходовая косметика https://glossary.ua/ Але потім згадала, що ремонт, діти... О, рвонула б на курорт на тиждень. Сама))).
Повідомлення відредагував PPK - Вівторок, 2018-11-13, 13.10 |
|
| |