[ Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Alex0159  
Форум » СПІЛКУВАННЯ » Новини » Citroen представив новий кросовер
Citroen представив новий кросовер
DeLiGhTДата: Субота, 2011-10-01, 13.26 | Повідомлення # 1
Провірений
Повідомлень: 1272
32767
Offline


Компанія Citroen представила компактний кросовер під назвою C4 Aircross, який буде доступний на ринку в модифікаціях як з переднім, так і повним приводом. Новинка надійде в продаж до осені наступного року.



Габаритна довжина новинки складає 4340 міліметра, ширина - 1800 міліметрів, висота - 1630 міліметрів, а об'єм багажника автомобіля досягає 442 літрів. Компактний позашляховик Citroen, відповідно до підписаного раніше договором про співпрацю між французькою групою PSA Peugeot Citroen і компанією Mitsubishi Motors, побудований на платформі кросовера Mitsubishi ASX.





Модель C4 Aircross буде пропонуватися з двома бензиновими і двома дизельними моторами. У гамму останніх з них увійдуть 1,6 - і 1,8-літрові двигуни, що розвивають 110 (270 Нм) і 150 (300 Нм) кінських сил. Такі агрегати доступні тільки з шестиступінчастою механічною коробкою передач, а також у версіях в переднім і повним приводом.



Серед бензинових моторів з'являться «четвірки» об'ємом 1,6 і 2,0 літра, потужність яких становить 115 і 150 кінських сил відповідно. Перший з них пропонується тільки з п'ятиступінчастою «механікою» і переднім приводом, а для другого доступна як «ручка», так і варіатор. Однак купити C4 Aircross з дволітровим агрегатом на європейському ринку буде не можна.

Кросовер Citroen C4 Aircross також можна буде замовити зі скляною панорамним дахом, яка вночі підсвічується світлодіодами, системою доступу в салон без ключа, камерою заднього виду, GPS-навігацією, а також з мультимедійною системою з можливістю підключення зовнішніх пристроїв через USB і Bluetooth.






Джерело: http://megalife.com.ua/


Форум » СПІЛКУВАННЯ » Новини » Citroen представив новий кросовер
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: