[ Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Alex0159  
Форум » СПІЛКУВАННЯ » Новини » У львівських маршрутках заборонили російську попсу
У львівських маршрутках заборонили російську попсу
JAMESONДата: Субота, 2012-03-17, 22.21 | Повідомлення # 1
Модератор
Повідомлень: 352
1573
Offline
У львівських маршрутках заборонили російську попсу

Львівська облрада затвердила Програму розвитку української мови, української культури та історичної свідомості громадян України на території Львівської області на 2012 – 2014 роки.

Одним з пунктів цього проекту рішення є заборона включати російськомовну музику у громадському транспорті. За відповідне рішення проголосувало 65 депутатів.

На думку львівських депутатів, реалізація програми забезпечить поширення функцій та сфер вживання державної мови, поширення української культури в усіх її проявах, формування цілісного національного інформаційно-культурного простору.

Як йдеться у повідомленні, заходи програми передбачають передусім підтримку й розвиток існуючих громадських ініціатив, наукових, журналістських та пісенно-музичних починань, які спрямовані на відродження і популяризацію народної української культури, пісенної, театральної, танцювальної та іншої традиційної спадщини, її поєднання з кращими сучасними зразками й методами поширення.

Ключовою ознакою Програми є те, що значна частина заходів закладає передумови для їх відтворення зусиллями представників освітніх, просвітянських, мистецьких колективів, державних, комунальних та громадських установ і організацій.


Хай живуть чорні окуляри - найкорисніший засіб непальоно витріщатися на цицьки!
Форум » СПІЛКУВАННЯ » Новини » У львівських маршрутках заборонили російську попсу
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: