[ Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Alex0159  
Форум » СПІЛКУВАННЯ » Новини » "Шахтар" - "Динамо": Суперкубок їде до Києва
"Шахтар" - "Динамо": Суперкубок їде до Києва
DeLiGhTДата: Середа, 2011-07-06, 12.12 | Повідомлення # 1
Провірений
Повідомлень: 1272
32767
Offline


Суперкубок їде до Києва, розбір помилок - до Донецька. Ні "Динамо", ні "Шахтар" не залишили за підсумками гри цілісного враження, але от лідери киян зіграли краще за своїх візаві.

Матч почався для гірників невдало. Не реалізувавши момент Кости на третій хвилині, номінальні господарі пропустили контратаку, в ході якої Єременко дійшов до лінії штрафної і віддав у центр на Ярмоленко. Той почав фінти, а Ярослав Ракицький чогось стрибнув на опонента двома ногами в підкат. Варіантів у рефері Вакса не було - пенальті. Який чітко, потужним ударом повз рук Пятова, реалізував Олег Гусєв.

Зажурився уболівальників гірників (яких на стадіоні була більшість) швидко привела до тями домашня заготовка Луческу. Срна подав кутовий силовим прострілом на Фернандіньо, від якого відсікли опікунів два партнери. Удар Ферн низом, і Шовковський не встиг зреагувати. М'яч пройшов під руками воротаря і від коліна влітає в сітку.

Домінування "Шахтаря" тривало десь до середини тайму. "Динамо" щільно захищалася, компенсуючи програш у швидкості кількістю гравців в обороні. А потім розладналося і у чемпіонів України.
Виною тому був другий гол - після подачі від Гусєва з флангу не встежили за Діакате, і Пап зазначив повернення класним голом. М'яч від голови захисника зрізався у дальній кут - без шансів для голкіпера.

Бійка на рівному місці в центрі поля (Срна зачепився з Поповим і натурально "поцілував" того в шию, після чого Горан впав, схопившись за око) вибила з колії обидві команди. Перший тайм докотився до перерви в сумбурному обміні помилками.

У другій половині заробили фланги "Шахтаря", що створили море прострілів і моментів. М'ячі свистіли по штрафній "Динамо", заштриховані її зліва-направо і в зворотному напрямку. А ось забити не виходило.

Не вистачало Жадсона і його гостроти перед штрафний по центру. В якійсь мірі замінив партнера Фернандіньо, але поодинці диригувати атаками не вдалося.

Незважаючи на значну перевагу гірників (Сьоміну доведеться задуматися над захистом своєї команди на флангах), гол забили кияни. Піймавши відкрився противника на контратаці, кияни все зробили в три торкання. Ярмоленко верхом перевів у центр, залишивши цією передачею одного Ракицького проти Єременко та Мілевського. Роман скинув головою на хід своєму форварду, а захисник "Шахтаря", замість того, щоб кинутися за Артемом, розвернувся до бічного і став дивитися на його прапорець. Мілевський ж переграв Пятова, хоча Андрій і міг виручити. 3:1.

Багато фанатів "Шахтаря" потягнулися зі стадіону, а між тим, реалізуй моменти підопічні Луческу, вони могли претендувати на нічию. Спробував свої сили Селезньов, але у відведені хвилини виглядав дещо чужорідним тілом на тлі швидких бразильців. Кияни встояли, вигравши у принципового противника перше побачення в сезоні. Радість була затьмарена травмою новачка Аруна, що пошкодив пах. Його довелося міняти в терміновому порядку.

2011-12. Суперкубок України.

"Шахтар" - "Динамо" - 1:3 (1:2)
Голи: Гусєв О., 6 (пенальті) (0:1); Фернандіньо, 14 (1:1); Пап Діакате, 32 (1:2), Мілевський, 83 (1:3)

"Шахтар": Пятов; Срна; Кучер; Ракицький; Шевчук В.; Мхитарян (Тейшейра, 64); Хюбшман; Фернандіньо; Коста, Вілліан; Адріано (Селезньов, 71)
"Динамо": Шовковський; Данило Сілва; Пап Діакате; Попов; Вукоєвич; Юссуф; Аруна (Ель-Каддурі, 65); Єременко, Гусєв О. (Гармаш, 94), Ярмоленко (Алієв, 93), Мілевський

Попередження: Срна, 40; Тейшейра, 85 - Єрьоменко, 15; Попов, 40; Юссуф, 40, Гусєв О., 45; Вукоєвич, 62, Мілевський, 75
Всі голи









Джерело:http://terrikon.com/


Форум » СПІЛКУВАННЯ » Новини » "Шахтар" - "Динамо": Суперкубок їде до Києва
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: