[ Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Alex0159  
Форум » СПІЛКУВАННЯ » Новини » Потрібно кошти!!
Потрібно кошти!!
VovikДата: Четвер, 2011-07-28, 09.25 | Повідомлення # 1
Користувач
Повідомлень: 121
854
Offline

Прохання для всіх хто вже почав читати це повідомлення все таки дочитати його до кінця і хоч на секундочку задуматися над його серйозністю. Я його писав не для того щоб ви ставили навпроти нього сердечка ,або лишали якісь свої коментарі,я думаю кожна більш менш серйозна і розуміюча людина, зрозуміє мене і просто без всяких слів встане і зробить те що там написано!
Проблема про яку я буду говорити далі стосується кожного з нас і коли ми всі разом її вирішимо тоді кожен з гордістю зможе сказати «Ми львів’яни ми найсильніші».
Дуже сильно хворий один з наших друзів Рижий,а саме по такій кличці знають його більшість людей на секторі, якщо бути точнішим то в нього рак. Дехто його знає по тому ,що він був активним учасником фанатського угрупування Lviv Citi Firm,дехто по тому що він активно підтримував команду на виїзних і домашніх матчах, дехто стояв з ним в першій лінії, дехто тренувався разом з ним на регбі, дехто стояв з ним в спаренгу на тайському боксі, дехто просто гуляє з ним, дехто його близький друг, але кожен з нас повинен йому допомогти зараз, щоб він знову міг продовжувати тішитись перемогами нашої улюбленої команди і всім вище перечисленим.
Для того , щоб зробити йому операцію потрібна сума в 100 000 грн. Звичайно,що кожен з нас скаже що це нереальна сума і ніколи ми її не зберемо , але це елементарно і я думаю кожен докладеться до цього.
На зборі всіх лідерів фанатських угрупувань було вирішено як ми це разом зробимо і я думаю після прочитаного кожен зрозуміє, що потрібну суму ми зберемо за два три дні.
1) На матчі з Сан-Патріком і Ворсклою на вишці буде скринька в яку кожен з нас зможе внести суму яку він вважає за потрібне.
2) Ми плануємо серйозну розмову з керівництвом і власником клубу в якій будемо просити про їх допомогу.
3) Думаємо, що футболісти теж зрозуміють серйозність питання, а ціною є не мало не багато,а саме життя людини.
4) Є певні кошти які Громадська Організації «Завжди вірні» виділяє на організацію перфоменсів на матчі, які в повній сумі підуть на лікування нашого друга.
5) Створений рахунок в Приват Банку 4405 8858 1087 0649 на який кожен з нас може закинути любу суму грошей від 5 грн. і більше . На рахунок цього зразу розпишу детальніше ,щоб всі розуміли що це елементарно і потребує від вас всього лиш дві хвилини часу, а не простоювання в довгих чергах в банку.
Ви заходите в будь яке відділення Приват Банку там знаходите автомат через який можна поповнювати кредитки або рахунок на телефоні і вводите дванадцятизначний номер 4405 8858 1087 0649 звіряєте прізвище. має бути написано ХОМИЦЬКИЙ ОЛЕГ вводити суму грошей на яку б ви хотіли допомогти і натискаєте сплатити.
6) Вся сума з квитків на прем’ру фільму Останній Аргумент піде на лікування Рижого.
Надіюсь, що ніхто не засумнівається в нашій чесності і реальності наших почуттів допомогти нашому і вашому другу. Кожного дня в мене на сторінці буде в коментарях до цього повідомлення оголошуватися сума зібраних грошей. Я як ніколи вірю зараз в силу нашого фан-руху і готовність кожного стояти до кінця за свого друга чи то на махачі, чи на стадіоні в протистоянні з міліцією, чи в такій ситуації як зараз склалася.
Рекламу про нашу благодійну акцію буде розмішена на каналах і на багатьох сайтах.
Для простого прикладу оголошу просту статистику після якої кожен зрозуміє що місія яку ми ставимо перед собою є елементарною і вже до кінця тижня ми будемо кожен розуміти, що разом ми сила і виконали її елементарно. Щоб зібрати нам потрібну суму потрібно елементарно просто комусь не викурити однієї пачки цигарок, яка ітак йому шкодить, а іншому не випити рево. В нашій групі FCKL є 60 тисяч людей якщо хочаб одна шоста частина переведе на цей рахунок по 10 грн. ми зразу ж збиремо потрібну нам суму не говорячи вже про більші суми які люди можуть переводити на цей рахунок і допомогу футбольного клубу!
Дякую всім за розуміння і на діюсь на адекватну оцінку ситуації з боку кожного з нас.
Не забувайте « Хто ми? »
Прикріплення: 3449066.jpg (147.0 Kb)


Форум » СПІЛКУВАННЯ » Новини » Потрібно кошти!!
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: