[ Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Alex0159  
Форум » СПІЛКУВАННЯ » Новини » Карпати: є заділ перед поїздкою до Ірландії
Карпати: є заділ перед поїздкою до Ірландії
DeLiGhTДата: Четвер, 2011-07-28, 21.56 | Повідомлення # 1
Провірений
Повідомлень: 1272
32767
Offline


Львів'яни перемагають суперника з комфортним рахунком і тепер мають гарні шанси оформити через тиждень вихід у наступний раунд кваліфікації Ліги Європи.
Матч між Карпатами і Сент-Патрікс відкривав євросезон для Львова. Навіть тільки ця причина зобов'язувала футболістів львівського клубу залишити на полі всі сили і повністю віддатися грі.

Перший тайм поєдинку був нуднуватий. Так, безумовно, Карпати володіли ініціативою, намагалися комбінувати біля воріт суперника, але ірландці змогли протиставити комбінаційної гри господарів чітку і надійний захист. Гості не соромилися порушувати правила, зупиняючи атаки львівського клубу в зародку.

Крім проблеми проходження захисних редутів гостей, на 18-й хвилині матчу перед Кононовим гостро стала кадрова проблема. Пошкодження отримав двадцятидворічний бразилець Авелар і замість нього на поле вийшов його український ровесник Мартинюк. Ярослав, вийшовши на поле, не розгубився. Молодий українець не соромився брати гру на себе, небезпечно пробивав по воротах. Забігаючи наперед, відзначимо ще й те, що в кінцівці зустрічі Мартинюк отримав попередження за грубу гру.

Тим часом Карпати продовжували методично створювати моменти біля воріт "Патрік" і на 34-й хвилині українському клубу вдалося відкрити рахунок. Правий бек команди Артем Федецький підстеріг помилку воротаря і відправив м'яч у ворота Роджерса.

У другому таймі Карпати продовжували створювати моменти. На 60-й хвилині матчу Ігор Худоб'як у падінні ефектно віддав на Зеньова. Сергій піймав захисника на протиході і гостро пробив, але м'яч зрадницьки розминувся зі штангою. Хвилин через п'ятнадцять після вищеописаного епізоду фантастичний сейв зробив воротар ірландців Гарі Роджерс, відбивши удар Ощипко.

Вболівальники гнали свою команду вперед, освістивая при цьому всі поперечні передачі захисників Карпат на своїй половині поля. Львівські футболісти безапеляційно володіли і територіальної, і ігровою ініціативою. Справжнім лідером команди у поєдинку був Ігор Худоб'як, який роздавав пречудові передачі, та й сам неодноразово прикладався по м'ячу.

По ходу другого тайму на полі стадіону Україна по черзі виходили новачки Карпат. На 61-й хвилині замість нічим не запам'ятався Пачеко на поле вийшов Воронков, а на останні 15 хвилин зустрічі Кононов випустив Крістобаля. Тренерське чуття не підвело білоруського тренера Карпат. На третій доданій хвилині Воронков опинився в потрібний час в потрібному місці і добив м'яч у ворота суперника після удару партнера. Браво!

Ось так, за рахунку 2:0 на користь Карпат і пролунав фінальний свисток шведського арбітра. Однак цей результат не дозволить львів'янам розслабиться в Ірландії - суперник не той, суперник з характером.

Дмитро Шпирка, football.ua

Карпати - Сент-Патрікс 2:0
Голи: Федецький, 34, Воронков, 90 +3

Карпати: Богатінов, Федецький, Борха, Мілошевіч, Ткачук, Худоб'як, Авелар (Мартинюк, 19), Зеньов, Лукас (Крістобаль, 76), Пачеко (Воронков, 60)

Сент-Патрікс: Роджерс, Пендер, Бермінгем, Іван Макміллан, Макфаул, Норт (Девід Макміллан, 46), Дойл, Шортхолл, Малкехі, Мерфі (Краулі, 65), Делі (Керолл, 72)

Попередження: Мартинюк - Малкехі
Джерело: http://football.ua

ГОЛ ФЕДЕЦЬКОГО, 34



ГОЛ ВОРОНКОВА, 90+3



Форум » СПІЛКУВАННЯ » Новини » Карпати: є заділ перед поїздкою до Ірландії
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: