[ Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Alex0159  
Форум » СПІЛКУВАННЯ » Новини » Федецький: Потрібна перша перемога в чемпіонаті
Федецький: Потрібна перша перемога в чемпіонаті
andrikДата: Субота, 2011-08-06, 13.34 | Повідомлення # 1
Користувач
Повідомлень: 162
227
Offline
Один з лідерів «Карпат» Артем Федецький прокоментував результати жеребкування у Лізі Європи та поділився думками щодо завтрашнього матчу «Карпат» у Києві з «Динамо».

– Артеме, як оцінюєш результати жеребкування в Лізі Європи?
– Все нормально, поки що суперника вивчити не вдалося. Самі розумієте, голова іншим зайнята – вже в неділю команда зіграє з київським «Динамо». Що стосується грецького клубу, то детально розберемо греків вже ближче до гри.

– Тепер навряд чи хтось зможе дорікнути «Карпатам» у тому, що вони грають з напівпрофесійним клубом...
– А яка різниця? Які б не були клуби, але вони грають в Лізі Європи – і цим все сказано. Тут слабких команд немає. «Сент-Патрікс»?.. Ми їхали туди виключно за перемогою – і пройшли в наступний раунд.

– Чи може зіграти на руку «Карпатам» недооцінка з боку супротивника? Як пам'ятаєте, самовпевненість «Галатасарая» обійшлася туркам дуже дорого.
– А хіба нас недооцінили в Туреччині? Не можу сказати, який настрій був у футболістів «Галатасарая», але ми однозначно налаштовувалися пройти в груповий етап. Ми тоді не виграли, але за рахунок голів на виїзді пройшли в наступний раунд. Все залежить тільки від нас. Від того, як ми підготуємося до гри і як покажемо себе в протистоянні з греками. Повірте, команда детально розбере ПАОК, але вже після матчів національної першості.

– Немає сумнівів, що протистояння «Динамо» і «Карпат» буде центральним у турі. Як ідуть справи напередодні зустрічі в Києві?
– Нормально. Ми тільки вчора ввечері прилетіли з Ірландії, отримали трохи часу на відпочинок. А вже сьогодні відбудеться перше тренування. Думаю, на «Динамо», «Дніпро» чи «Шахтар» додатково налаштовуватися не треба. Всі хлопці розуміють, в якому становищі перебуваємо, який суперник нас очікує. Всі готові вийти на цей матч з серйозними намірами.

– «Динамо», виходячи з побаченого в Лізі чемпіонів і в грі проти «Металурга», пристойно штормить. На який результат розраховуєте зустрічі з нинішнім київським колективом?
– Виходити з настроєм на нічийний результат? Та що ви! Ні, звичайно. Будемо грати тільки на перемогу, нам конче потрібні очки. «Карпати» адже набрали лише одне очко... Ми в такій ситуації, коли незручно перед самим собою, перед уболівальниками. Треба брати очки. А там вже подивимося, як піде гра, чи вийде розійтися миром або перемогти «Динамо». Якщо по ходу матчу будемо вигравати в два м'ячі, а все закінчиться нічийним результатом – це буде втратою. Якщо ж зуміємо відігратися при негативному рахунку на табло – знайдемо очко. Подивимося, як складеться гра. Хочу лише зауважити, що з будь-яким суперником можна розраховувати на результат. А що-небудь передбачати зараз неможливо. Це футбол.

– Старт у «Карпат» відверто не вдався. Чи команда не потрапила в психологічну яму?
– Не сказав би, що команда опинилася в ямі... Просто спочатку ми розраховували на один результат, а отримали зовсім інші показники. Важко щось передбачити у футболі. Зараз потрібно виходити на кожну гру з думками про перемогу, віддаватися на 100 відсотків. Думаю, тоді й результат прийде. Більш-менш у «Карпат» починає вимальовуватися наша гра. Повертається той футбол, який ми демонстрували в минулому чемпіонаті. Хлопці, що поповнили команду буквально недавно, починають розуміти філософію гри «Карпат». Найближчим часом ми повинні вибратися з цієї неприємної ситуації, піднятися вище. Команда однозначно не заслуговує того місця в турнірній таблиці, на якому ми знаходимося на даний момент. Позитивний результат в найближчій грі допоможе впоратися з усіма проблемами. Потрібно здобути першу перемогу в Прем'єр-лізі. Дай Бог, все у нас піде нормально.

Джерело: www.terrikon.com
Фото: © ФК «Карпати»
Форум » СПІЛКУВАННЯ » Новини » Федецький: Потрібна перша перемога в чемпіонаті
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: