[ Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Alex0159  
Форум » СПІЛКУВАННЯ » Новини » ПАОК-Карпати
ПАОК-Карпати
andrikДата: Четвер, 2011-08-18, 10.22 | Повідомлення # 1
Користувач
Повідомлень: 162
227
Offline
Олег Кононов повіз до Греції відразу 25 гравців. Це не означає, що кожен з них має рівні шанси вийти на поле в стартовому складі, проте деякі цікаві моменти все ж мають бути. Проте про те, чи буде основний склад треба говорити перед матчем чемпіонату з Таврією, в Салоніках вийдуть найсильніші - тут жодних сумнівів не має бути.

Іван Мілошевіч, який не грав з Зорею через невеличке пошкодження тренувався ще вчора за індивідуальною програмою, тому у старті знову навряд чи зіграє. Зате вперше до заявки може потрапити Батіста, він не грав на початку через травму. Найголовнші питання стосовно складу Карпат стосуються воротарської позиції (дві останні гри стояв Тлумак, проте основним вважається все ж Богатінов) та позиції третього гравця в атаці (Крістобаль та Лукас проти Зорі заслужили місце в складі на сьогоднішню гру). В центрі поля та захисті, коли є всі основні гравці у Кононова, то питань немає взагалі.

У ПАОКа є кілька серйозних втрат. Не грав ще цього сезону головний форвард команди та давній друг українського футболу Дімітріос Салпігідіс, також через травму не зіграє ще один ветеран клубу Владімір Івіч. Проте у Ласло Болоні є й приємні новини, мали проблеми зі здоров'ям в минулому раунді Пабло Контрерас та Костін Лазар, сьогодні вони обидва будуть у стартовому складі.

ПАОК (можливий склад): Крешіч - Етто, Контрерас, Чірілло, Ліно - Пабло Гарсія, Аріас, Лазар - Фотакіс, Віейрінья - Атанасіадіс

Карпати (можливий склад): Тлумак - Федецький, Балажіц, Борха, Ощипко - Ткачук, Голодюк, Худобяк - Крістобаль, Лукас, Зеньов

Травмовані: Салпігідіс, Папацоглу, Івіч - Даніло Авелар

Дискваліфіковані: немає

Слова

Ласло Болоні, головний тренер ПАОКа:

"Ситуація в нашій команді зараз така ж, як і напередодні поєдинків Ліги Європи попереднього раунду проти Валеренги. У таборі команди панує така ж позитивна атмосфера і настрій, однак присутні і подібні проблеми. Однак гра з Карпатами буде зовсім інакшою, адже українська команда значно сильніша, аніж норвезька. Аби на рівних протистояти українцям, ПАОКу буде необхідно докласти максимум зусиль. Нашим пріоритетом є продемонструвати свою найкращу гру і найсильніші сторони, аби здобути перемогу".

Олег Кононов, наставник Карпат:

"Команду ПАОК ми вивчили, інформацію черпали з ігор суперника у Лізі Європи та товариських поєдинків, які ПАОК проводив, готуючись до сезону. Суперник демонструє дуже серйозний рівень. Плей-оф Ліги Європи – це вже не третій раунд, тож ми чудово знаємо, з ким гратимемо, з повагою ставимося до ПАОКа, хочемо показати завтра красивий, організований футбол, що сподобається вболівальникам, які прийдуть на стадіон".

Ігор Ощипко, захисник Карпат:

"Для нас поєдинок буде серйозним іспитом, адже ПАОК вдало грає на європейській арені. Але наша команда добре підготовлена до цього випробування. Хочемо показати найкращу гру, що стане передумовою для досягнення позитивного результату".

Цікаві факти

- ПАОК не один раз грав проти українських команд з перемінним успіхом, хоча при цьому жодного разу не переміг;

- проте в сезоні 2005/2006 ПАОК пройшов в кваліфікації Кубка УЄФА донецький Металург, після 1:1 вдома, греки в Донецьку зіграли 2:2. Динамо ще в 70-х та Шахтарю в тому ж сезоні, що й з Металургом ПАОК поступався з сухим рахунком;

- у ПАОКа є звичка в останні сезони проходити (чи вилітати) по додатковим показникам. Важко й перелічити, скільки разів правило виїзного голу впливало на долю команди;

- Карпати саме завдяки цьому пройшли Галатасарай в минулому сезоні;

- Карпати під керівництвом Кононова не програвало в кваліфікації Ліги Європи. Минулого сезону було чотири перемоги і дві нічиї.

Прогноз server-lviv.at.ua: 1-1

Трансляція запланована у нас на сайті.
JungleДата: Четвер, 2011-08-18, 23.07 | Повідомлення # 2
Користувач
Повідомлень: 12
48
Offline
ППц, за 1 день 80% білетів розкупили...
Та ну, 1:0 Карпати виграють

Додано (2011-08-19, 0:07 Am)
---------------------------------------------
мде 2:0 програли ппц


DeLiGhTДата: П'ятниця, 2011-08-19, 19.57 | Повідомлення # 3
Провірений
Повідомлень: 1272
32767
Offline
Jungle да ппц !но надіє ще є

andrikДата: П'ятниця, 2011-08-19, 21.50 | Повідомлення # 4
Користувач
Повідомлень: 162
227
Offline
DeLiGhT, Так ти оприділися є надія чи нема)
DeLiGhTДата: Субота, 2011-08-20, 11.34 | Повідомлення # 5
Провірений
Повідомлень: 1272
32767
Offline
andrik Є

Форум » СПІЛКУВАННЯ » Новини » ПАОК-Карпати
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: