[ Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Alex0159  
Форум » СПІЛКУВАННЯ » Спорт » Мішель Платіні: "Європейський футбол у небезпеці"
Мішель Платіні: "Європейський футбол у небезпеці"
DeLiGhTДата: Середа, 2011-09-28, 20.43 | Повідомлення # 1
Провірений
Повідомлень: 1272
32767
Offline


Президент УЄФА Мішель Платіні закликав європейські країни посилити законодавчі заходи, спрямовані на боротьбу з договірними матчами. Виступаючи на Раді Європи, керівник континентального футболу в черговий раз назвав цю проблему головною загрозою спорту.

"Європейський футбол у небезпеці. Не побоюся навіть сказати, що взагалі спорт в принципі знаходиться в небезпеці. Зростаюче число договірних матчів, викликане багато в чому діяльністю букмекерів, що приймають ставки в реальному часі, загрожує всім країнам, адже організацією таких ігор займаються кримінальні структури", - наводить слова Платіні Reuters.

Платіні навів як приклад Італію, Португалію, Іспанію, Великобританію і Польщу як країни, які прийняли закони, за якими спортивне шахрайство стало кримінальним злочином, але і цей факт, за його словами, поки не є вирішенням проблеми.

"Визнання шахрайства в спорті злочином повинно бути прийнято скрізь, адже у цієї проблеми транснаціональний характер. Це питання спільної відповідальності, етики і справедливості", - додав Платіні.
Джерело: http://terrikon.com/


Форум » СПІЛКУВАННЯ » Спорт » Мішель Платіні: "Європейський футбол у небезпеці"
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: