[ Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Alex0159  
Форум » СПІЛКУВАННЯ » Спорт » Кварцяний: "Я відчував, що Шиков, Масло і Майкон не зіграють
Кварцяний: "Я відчував, що Шиков, Масло і Майкон не зіграють
DeLiGhTДата: Неділя, 2011-10-02, 13.33 | Повідомлення # 1
Провірений
Повідомлень: 1272
32767
Offline


Наставник "Волині" Віталій Кварцяний після поразки від "Карпат" говорив багато і емоційно.

Про жовтих картках і видаленні
- Я очікував, що ми отримаємо три жовтих картки. Пам'ятаєте, я після гри з "Іллічівцем" говорив, що, напевно, ми в матчі з "Карпатами" отримаємо три попередження - отримали сьогодні два і одне вилучення. Ні Шиков, ні Майкон, ні Масло грати [з "Динамо"] не будуть.

Вже є досвід, я це відчував. І нічого не можна зробити. За гарною картинкою у футболі є вищі сили. Ні футболісти в красивих футболках, ні судді в красивій формі нічого не вирішують. Я в останніх 5 турах це дуже відчуваю. Вболівальники десь частково бачать це, але я бачу більше. Буде грати у нас Мессі, Тимощук, вони нічого не вирішать.

Про саму гру з "Карпатами"
- Ігри не вийшло. Як завжди, в останніх 5-6 матчах, не заграв контингент футболістів, які не відповідають рівню вищої ліги. Але команда готувалася до гри добре. Ми були досить вмотивованими. Було за що грати. На хлопцях лежала велика відповідальність за результат. Але це дербі ... І все ж шанси краще були у "Карпат". Тому що вони і так дійшли до ручки, а ми ще не дійшли до ручки. Вони опинилися на краю прірви. І якби вони сьогодні програли, то там би, напевно, почалася реорганізація. Я думаю, що у нас реорганізації не буде, тому що ми ще до ручки не дійшли.

Про Кінаша
- Поставив на гру Кінаша. Я з ним багато говорив, просив. Він несерйозний, але здатний на нестандартні ходи. Але сьогодні через нього забили гол, він же "зробив" "жовті" Масло і Шиков і пішов. Перед грою він отримав зарплату, а тепер утік, навіть у роздягальні його немає. Я не очікував від нього такого. Я вірив у його футбольний талант. Але він так мені віддячив.

Про парадокси
- Щось не пішло. Згадайте момент, коли Масло бив після кутового. Потім добивав - вже розстрілював ворота, але звідкись узявся цей румунів. А потім, коли був другий гол, не кинувся під удар, стояв поруч. Ось так вийшло, що чужі ворота захистив, а свої немає. Ось такі парадокси.

Про майбутній матч з "Динамо"
- Тепер треба вигадати, хто буде грати з "Динамо". У минулому році ми програли 1:5 і 0:3 стало вже на 14-й хвилині, я сидів і думав: "Пістолет немає, щоб застрелитися". Сиджу на стадіоні "Динамо", купа глядачів, просто жах! Головне, щоб цього не було.

Про травмованих футболістів
- Герасим'юка я практично відрахував з команди. Він постійно ниє, весь час щось у нього болить. Тренуватися не хоче. Переклав його в дубль. А у Шумахера біль у стегні. Він просився на тренування. Але його спочатку треба обстежити, інакше може бути тільки гірше.

Про екс-гравця "Волині" Годвін
- По сьогоднішньому матчу можу сказати, що зіграв він добре. Так гравець він хороший, але на той час була інша ситуація. Мені прикро, що так вийшло. Більше нічого не можу сказати. Просто я відразу хотів, щоб він вийшов і підсилив гру. А він посилив, тільки вже пізніше і не у нас. Якби мені рік тому сказали, що у нас може грати Годвін, я б не повірив, бо насправді вважаю його одним з кращих опорників в Україну. Але віддав би все за це, тому що він класний гравець. Але я вже почав думати, що він як і більшість нігерійців, "омолоджений" на 3-5 років. Ось Годвін 1983 року народження по паспорту. Я думав, що насправді йому мінімум на три роки більше. А він нормальний професіонал, відновився і довів Кварцяному, що той в ньому не розібрався.
Джерело: http://terrikon.com/


Форум » СПІЛКУВАННЯ » Спорт » Кварцяний: "Я відчував, що Шиков, Масло і Майкон не зіграють
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: