[ Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Alex0159  
Форум » СПІЛКУВАННЯ » Спорт » УЄФА: "Арена Львів" претендує на звання самого комфортного с
УЄФА: "Арена Львів" претендує на звання самого комфортного с
DeLiGhTДата: Вівторок, 2011-11-01, 22.47 | Повідомлення # 1
Провірений
Повідомлень: 1272
32767
Offline
Відкриття "Арени Львів" - дуже важливий етап в підготовці до Євро-2012. Адже це останній, четвертий ключовий спортивний об'єкт, на якому безпосередньо проходитимуть матчі майбутнього турніру. Про це Інформаційному центру "Україна-2012" в ексклюзивному коментарі заявив директор Місцевого оргкомітету Маркіян Лубківський.

За його словами, УЄФА з нетерпінням чекав цієї події. Керівництво Європейського футбольного союзу уражене і темпами зведення стадіону, і самовідданістю людей, задіяних у підготовці об'єкта. Треба віддати належне тисячам будівельників, які за півтора року збудували нову європейську арену, зазначив директор турніру в Україні.

"На думку фахівців УЄФА," Арена Львів "вже сьогодні претендує на статус одного з найбільш комфортних арен з усіх восьми стадіонів Євро2012. Арена дуже зручна з точки зору управління великими людськими потоками, транспортної логістики. Вона комфортна для вболівальників, бо має дуже гарну оглядовість, з кожного місця відчувається не тільки атмосфера, а й все, що відбувається на полі ", - пояснив Маркіян Лубківський.

Керівник МОК пояснив, що незважаючи на те, що на львівському стадіоні залишається ряд питань, які необхідно завершити до початку турніру, найважливіше, що "Арена Львів" побудована і відкрита. Решта питань - облаштування прилеглої території, будівництво акредитаційної зони, добудова зони гостинності, під'їзди - будуть вирішені найближчим часом.
Джерело: http://terrikon.com


JAMESONДата: Середа, 2011-11-02, 17.09 | Повідомлення # 2
Модератор
Повідомлень: 352
1573
Offline
hands

Хай живуть чорні окуляри - найкорисніший засіб непальоно витріщатися на цицьки!
Форум » СПІЛКУВАННЯ » Спорт » УЄФА: "Арена Львів" претендує на звання самого комфортного с
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: